Meer weten of reserveren?

Bij te boeken opties

De dag beginnen met een gezamenlijk ontbijtje, tussen de dolfijnen. Of met een heuse rodeloper-entree, waarbij je een Fastpass krijgt zodat je de hele dag niet in de rij hoeft te staan. Klinkt dat niet magisch? Om een dag Dolfinarium voor jouw gasten extra speciaal te maken, hebben we behoorlijk wat opties om uit te kiezen. Wat het ook wordt: met onze extra bij te boeken opties maak je jullie dag helemaal compleet.

Ontdek alle mogelijkheden

Fastpass

Hoe minder wachttijd in de rij, hoe meer tijd om samen door te brengen. Toch? Dat vinden wij ook, en daarom is er de Fastpass. Hiermee heeft jouw groep de hele dag onbeperkt snelle toegang tot het DolfijndoMijn, het Zeeleeuwentheater en de Walrussenwal. In het DolfijndoMijn zijn er zelfs V.I.P.-plaatsen gereserveerd!

Een Fastpass kost € 9,95 per persoon. Entree tot het park is hierbij niet inbegrepen. Let op: je kiest vooraf een bezoekdatum, minimaal één dag van tevoren. Je krijgt een digitale voucher per mail. Laat deze scannen als je het park binnenkomt om je Fastpass te ontvangen (je hoeft de voucher niet te printen).

Neem contact met ons op

V.I.P.-ontvangst

De dag gezamenlijk afsluiten is minstens zo belangrijk als de dag goed beginnen! Daarom ontvangen wij jullie aan het eind van de dag graag voor een V.I.P.-ontvangst in DolfijndoMijn. Als een echte V.I.P. komen jullie via een speciale ingang – mét rode loper – binnen én krijgen jullie een drankje en een zoet hapje. Er is een speciaal vak afgezet op de tribune, zodat het hele gezelschap gezellig bij elkaar zit.

Het V.I.P.-ontvangst kost € 6,60 per persoon.

Neem contact met ons op

Ontbijten bij dolfijnen

Kunnen jij en jouw gasten niet wáchten om naar het Dolfinarium te gaan? Met een ontbijtarrangement betreden jullie het park als allereerste en genieten jullie in het Onder Odiezee Café van een kakelvers ontbijtje. En nee, jullie hoeven niet net als de dolfijnen vis te eten.

Ontbijten bij de dolfijnen kost € 12,50 per persoon. Entree tot het park is hierbij niet inbegrepen.

Neem contact met ons op

Rondleiding

Hoe slapen dolfijnen eigenlijk? Wat eten zeehonden? Of: hoe zwaar is een walrus? Wie alles wil weten over onze dolfijnen en andere bewoners van het Dolfinarium, kan een van onze deskundige gidsen het hemd van het lijf vragen tijdens een exclusieve rondleiding door het park!

Een exclusieve rondleiding door het Dolfinarium kost € 132,50 voor maximaal 25 personen. Let op: rondleidingen moeten van tevoren gereserveerd worden.

Neem contact met ons op

Aandenken

Geef jouw gasten een leuk aandenken aan een spetterende dag Dolfinarium. Wat dacht je van het Dolfinarium-dierenboek, waarin ze alles wat ze geleerd hebben thuis nog eens rustig terug kunnen lezen? Of geef een dolfijn of zeeleeuw mee voor thuis in de vorm van een sleutelhanger of knuffel. Een functioneel souvenir is onze all-in koffiemok, een speciale thermomok waarin je gasten onbeperkt warme dranken kunnen laten bijvullen én die ze aan het eind van de dag mee naar huis mogen nemen.

Neem contact met ons op

Meer weten?

We denken graag met je mee. Neem contact met ons op via 0341 – 467 411 of vraag een offerte aan.

Ga naar ons contactformulier

Folgen Sie Dolfinarium
auf Social Media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Jetzt: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C