Meer informatie of direct reserveren?

Bedrijfsuitje en personeelsfeest

Op zoek naar een unieke locatie voor een bedrijfsuitje? Al eens gedacht aan het Dolfinarium? Een originele locatie waar het outdoorgevoel overal voelbaar is, met verschillende ruimtes die perfect zijn voor jullie klantrelatiedag, teambuildingactiviteit of personeelsfeest. Na een dag vol activiteiten loop je vanuit deze locaties naar het terras aan het strand om met elkaar van een hapje en drankje in de ondergaande zon te genieten. En omdat Harderwijk ook nog eens centraal gelegen is, verbinden we naast mens en dier, ook medewerkers of relaties vanuit heel Nederland.

Boek nu!

Meer weten of direct reserveren? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op via 0341 – 467 411 of vraag een offerte aan.

Ik wil graag meer informatie

Bedrijfsuitje op maat

Teambuilding, personeelsfeest of klantrelatiedag – er wordt gegarandeerd lang over nagepraat als je naar het Dolfinarium komt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het Dolfinarium een dag afhuren voor je medewerkers en hun gezin? Een – letterlijk – spetterend themafeest met dj of band? Samen kijken we naar de perfecte invulling voor jou. Ook een exclusieve trainingssessie met de dolfijnen behoort tot de mogelijkheden, waarbij de verzorgers je meenemen in hun passie voor en band met de dieren.

Locatiemogelijkheden

Het Dolfinarium biedt diverse originele locaties voor jouw bedrijfsuitje of personeelsfeest. Bekijk hier welke dat zijn.

Culinaire mogelijkheden

Maak jouw bedrijfsdag compleet met een lunch, diner of koffie met wat lekkers. Bekijk hier snel onze culinaire mogelijkheden.

Exclusieve extra's

Verras je medewerkers of relaties met een exclusieve voorstelling of dolfijnentrainingsessie. Bekijk hier snel onze exclusieve extra’s voor bedrijven.

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C