Tickets

Wat leuk dat je naar het Dolfinarium komt! Door de nieuwe coronamaatregelen zijn er wel een paar dingen anders geregeld dan je normaal gewend was. We werken vanaf nu met aangepaste openingstijden. Daarnaast is ook ons programma anders dan gebruikelijk. Kijk voor meer informatie op nieuwe maatregelen. Voor een veilig en verantwoord bezoek met jouw gezin mogen we slechts een beperkt aantal bezoekers ontvangen in ons park. Het is daarom verplicht (ook voor abonnementhouders en als je al een entreebewijs hebt) je bezoek vooraf aan te melden.

Op dit moment is het alleen mogelijk tickets te reserveren tot en met 21 juni 2020. We hopen uiterlijk 14 juni de verkoop voor de rest van het seizoen mogelijk te maken. Houd daarom deze pagina in de gaten voor wijzigingen.

We begrijpen het als je nog vragen hebt. Kijk voor meer informatie op onze Vraag en antwoord – Veilig bezoek.

Wij wensen je veel plezier!

Entreetickets

Ik heb nog geen entreebewijs

Weet jij al wanneer je langskomt? Koop hier direct je entreebewijzen. Let op: ook kinderen t/m 2 jaar en begeleiders hebben een (gratis) entreebewijs nodig!

Koop hier jouw entreebewijs
Onlineprijs
1850 p.p.

Ik heb al een entreebewijs

Heb je al een entreebewijs gekocht of heb je een abonnement? Reserveer hier een datum en dagdeel voor jouw bezoek. Houd je entreebewijzen gereed. Let op: reserveer ook voor kinderen t/m 2 jaar en begeleiders!

Ik heb al een entreebewijs
000

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium

Reserveer jouw bezoek!

Reserveer nu jouw bezoek voor seizoen 2020 en ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C