Het Dolfinarium presenteert: Het geheim van de Zuiderzee – een vernieuwd zeemeerminavontuur!

Na de succesvolle Zeemeerminshow vorig jaar keert de voorstelling dit jaar terug in een nieuw jasje. Maak kennis met onze charmante zeemeermin Ziziana en de hippe dolfijn Dolf in dit verhaal vol humor, ontdekkingen en fantasie. Ontdek de magie van de diepe zee in de vernieuwde, door Van ’t Ende Producties geproduceerde theaterproductie, “Het geheim van de Zuiderzee”.

Deze productie belooft een leuke en vooral spannende familievoorstelling te worden, waarin minder educatie voorkomt dan de show vorig jaar. De hoofdpersonages vinden een oude schatkist met een plattegrond die zorgt voor een blacklight-reis naar het diepste deel van de Zuiderzee. Dat zorgt voor een mooie verbinding met Harderwijk, dat vroeger aan de Zuiderzee lag.

Van 13 juli tot en met 25 augustus 2024, meerdere keren per dag te zien in het Dolfinarium. En het mooiste? Het is volledig gratis als je al een kaartje voor het park hebt! Een perfecte invulling van jouw ‘dagje uit’ deze zomer!

Diepzeedromen en zeemeerminavonturen
In “Het geheim van de Zuiderzee” neemt Ziziana, onze lieftallige zeemeermin, je mee naar de kleurrijke diepten van de oceaan, waar je kennismaakt met het rijke zeeleven.

Deze zomer te zien
Ben je op zoek naar een uniek ‘dagje uit’ deze zomer? Kom dan naar het Dolfinarium voor “Het geheim van de Zuiderzee”, de zeemeermin show die je niet mag missen! Het Dolfinarium, altijd een fantastische bestemming voor een ‘dagje uit’, maar nu extra bijzonder met de betoverende wereld van onze zeemeermin Ziziana en haar vrienden uit de zee.

“Het geheim van de Zuiderzee” – Een zeemeermin avontuur voor het hele gezin. Laat je betoveren door de onderwaterwereld. Reserveer nu jouw dagje uit bij het Dolfinarium en duik in de wereld van de zeemeerminnen!

Dolfinarium. Ontdek. Beleef. Verdiep.

Ontdek, beleef en verdiep je in deze bijzondere nieuwe, voorstelling in het Dolfinarium! Zien we je snel?

Benieuwd naar deze nieuwe theatervoorstelling?

"Het geheim van de Zuiderzee" - is vrij toegankelijk voor alle bezoekers van ons park!

Koop hier jouw tickets

Foto’s door: Harald Vos

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C