Tijd voor een spetterende spreekbeurt over de tuimelaar dolfijn!

Het moment is daar: jij mag een spreekbeurt houden voor de hele klas. Nee, geen gewone boekbespreking of mini-presentatie, maar een heuse spreekbeurt. En alle ogen zijn op jou gericht… Superspannend natuurlijk! Gelukkig helpen wij jou daar een handje bij met ons spreekbeurtpakket over dolfijnen. Tuimelaar dolfijnen om precies te zijn, maar van de exacte naam had jij natuurlijk allang al gehoord.

Wat leer ik dan over dolfijnen?

Met het spreekbeurtpakket word jij klaargestoomd voor een spetterende presentatie over dolfijnen. Zo ontdek je bijvoorbeeld hoe ze eten of slapen. En wist jij trouwens dat dolfijnen ook met elkaar praten? Ha, dat is nog eens een leuk weetje voor in de klas!

Hoe kom ik aan het spreekbeurtpakket?

Het pakket download je gemakkelijk via de link onderaan deze pagina en dan kun je meteen aan de slag. Heel veel succes! Enne… Niet bang zijn hoor, met het spreekbeurtpakket ben je sowieso goed voorbereid!

Wil je liever een écht dierenboek met informatie en spelletjes bestellen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Wij sturen dan tegen betaling het dierenboek naar je op. Je kunt het Dolfinarium Dierenboek ook bestellen via onderstaande link.

Of kom langs en word een echte ervaringsdeskundige!

Toch niet genoeg aan het spreekbeurtpakket of het Dolfinarium Dierenboek? Of wil je gewoon jouw favoriete dieren in het echt ontmoeten? Breng dan een bezoekje aan ons park!

Bestel meteen jouw tickets online

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C