Avontureneiland en het magische amulet

Ontdek ‘Avontureneiland en het magische amulet’ en leer de Californische zeeleeuwen kennen in deze spannende én leerzame voorstelling.

Ga jij mee op avontuur tijdens deze spannende voorstelling met de Californische zeeleeuwen?

Ahoy maatje! Klaar voor avontuur? Dat moet je namelijk wel zijn voor de voorstelling ‘Avontureneiland en het magische amulet’. Het verhaal gaat over Marijn, die op een eiland woont tussen de Californische zeeleeuwen. Tijdens een hevige storm spoelt scheepsleerling Robin aan met een bijzonder amulet. En laat Marijn nou net in het bezit zijn van een schatkaart met nog één ontbrekend puzzelstukje… Samen met hun zeeleeuwenvrienden gaan zij op zoek naar het laatste, ontbrekende stuk van de schatkaart. Jouw hulp hebben ze zeker nodig. Dus ehh… Help jij ze mee?

Als je zeeleeuwen hoort brullen, weet je meteen waarom ze zeeleeuwen heten!

Dat de vriendschap tussen mens en dier elkaar versterkt tot grote hoogtes is wel duidelijk. Maar deze voorstelling is zóveel meer dan dat. Vrolijk, ondeugend, stoer, grappig en een flinke dosis liefde komen allemaal aan bod. Deze termen passen dan ook maar al te goed bij de Californische zeeleeuwen. Dat wordt lachen, gieren en brullen (want ja, dat laatste doen zeeleeuwen nou eenmaal).

Wat leer jij van deze stoere en vooral sterke roofdieren in deze komische voorstelling?

Naast de spannende voorstelling krijg je meteen een kijkje in het leven van deze prachtige dieren. En nee, natuurlijk niet over hoe zij op een mysterieus eiland ronddartelen. Onbewust leer je namelijk ook meer over de bijzondere sprongen die zij kunnen maken, hoe gemakkelijk zij op hun voorvinnen kunnen balanceren én hoe zij jou gedag zwaaien. Wist je trouwens dat zeeleeuwen in een groep leven die bestaat uit een mannetje met tot wel 30 vrouwtjes? De grote baas is dus een behoorlijke charmeur! Kom jij ze in het echt bekijken?

Benieuwd naar de voorstelling?

'Avontureneiland en het magische amulet' is vrij toegankelijk voor alle bezoekers van ons park!

Koop hier jouw tickets

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C