Winter Dolfinarium betovert bezoekers
met magisch nieuwe buitenvoorstelling: Lights of Nature.

Koop hier je tickets online

Dompel jezelf deze kerstvakantie onder in de magie van het Winter Dolfinarium, dat van 26 december tot en met 7 januari, met uitzondering van oud- en nieuwjaarsdag, de deuren opent voor een betoverende winteropenstelling. Het park verwelkomt bezoekers in die periode dagelijks van 12.00 tot 19.00 uur. Het hoogtepunt van deze wintereditie is de splinternieuwe en unieke wintervoorstelling, Lights of Nature, die elke dag om 18.15 uur plaatsvindt in een sprankelend omgetoverde Dolfijnendelta.

Lights of Nature: een magisch spektakel met geluid, lichtshow en ledscherm
Tijdens de winteropenstelling is de gloednieuwe en unieke buitenvoorstelling Lights of Nature te zien. Laat je meenemen door de verteller op een educatieve reis langs de indrukwekkende lichten van de natuur, geïnspireerd op het Noorderlicht en meer prachtige lichtverschijnselen. Met een groot ledscherm, geluid, licht en educatieve elementen zorgt Lights of Nature voor een unieke ervaring die educatie combineert met beleving en verwondering.

Winterse kerstsfeer in het park
Het Winter Dolfinarium heeft meer te bieden dan alleen Lights of Nature. Het hele park is gehuld in een winterse sfeer, met schitterende kerstverlichting en feestelijk versierde kerstbomen. Bezoekers hebben de kans om de binnenruimtes te verkennen, waaronder de onderwaterpanorama’s bij de dolfijnen en walrussen. Bezoekers kunnen ook de dagelijkse dolfijnenvoorstelling Oceanica, de nieuwe voorstelling bij het Zeeleeuwencollege en het overdekte Roggenrif bekijken. Bij diverse horecaplekken kun je genieten van heerlijk eten en warme drankjes, zoals chocolademelk en koffie, wat zorgt voor een extra gezellige winterervaring voor het hele gezin.

Winter Dolfinarium
Geniet van een onvergetelijke ervaring waar educatie, verwondering en familieplezier samenkomen.

Bestel hier direct jouw tickets

Alles op een rijtje

  • Van 26 december 2023 tot en met 7 januari 2024 is het Winter Dolfinarium dagelijks (behalve oud- en nieuwjaarsdag) geopend van 12.00 tot 19.00 uur;
  • De nieuwe buitenvoorstelling Lights of Nature vindt iedere dag om 18.15 uur plaats in de Dolfijnendelta;
  • Het hele park is gehuld in winterse gezelligheid met kerstverlichting en versierde bomen;
  • Diverse horecaplekken bieden heerlijk eten en warme dranken voor een extra gezellige winterervaring.

Ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij

Ontdek de wondere waterwereld van dichtbij en geniet van alle mooie dieren op het park, beleef de educatieve en spectaculaire voorstellingen met onder andere dolfijnen, walrussen en zeeleeuwen.

Bezoek alle voorstellingen van de dieren van het Dolfinarium, ze zijn allemaal even leuk en leerzaam! De dolfijnenvoorstelling Oceanica is een voorstelling die je gewoonweg niet mag missen. In deze indrukwekkende voorstelling leer je alles over de dolfijnen, hun anatomie en soortgenoten, maar ook over hun natuurlijke en onnatuurlijke bedreigingen in de zee. Wist je dat plasticsoep inmiddels ook een bedreiging voor de dolfijn is geworden?

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C