Maak gebruik van de vroegboekkorting voor schoolreizen. Bekijk hier onze mogelijkheden en reserveer online. Tel: 0341 - 467 460

Reserveren

Schoolreisje

Ontdekken, leren & spelen

Een schoolreis naar het Dolfinarium is een spetterend en leerzaam dagje uit voor de klas en een zorgeloos dagje uit voor de meesters, juffen en begeleiders! Met negen educatieve voorstellingen en vier speeltuinen is er genoeg te beleven in één dag. Maar er is meer!

Zo kun je van tevoren al het Voorpret Lespakket downloaden!
Tijdens je bezoek, krijgt iedere leerling een gratis ‘Dierpaspoort’ vol leuke foto’s en informatie over de dieren en een leerzame speurtocht over het park.

Je kunt de schoolreis uitbreiden met het educatieve lesprogramma voor de bovenbouwklassen (€2,50 p.p.) en de Dier & Doe Game voor onderbouwklassen (€ 1,75 p.p). Met deze activiteiten leer je op een speelse en actieve manier meer over de dieren die in het Dolfinarium leven en hun soortgenoten in de natuur. Klik verder voor alle mogelijkheden tijdens schoolreizen.

Reserveer snel en ontvang een aantrekkelijke vroegboekkorting

Boek jouw schoolreis nu extra voordelig t/m 31 maart 2019! Je betaalt dan namelijk slechts €10,25 p.p. in plaats van €11,25 p.p.

Reserveer nu met vroegboekkorting: €10,25 p.p

Profiteer nu van de vroegboekkorting!
Reserveringen van januari t/m maart 2019 profiteren
van de vroegboekprijs van €10,25 p.p. in plaats van
€11,25 p.p.

Neem contact op via 0341 - 467 460 of
reserveer direct online!

Reserveer online