Maak gebruik van de vroegboekkorting voor schoolreizen. Bekijk hier onze mogelijkheden en reserveer online. Tel: 0341 - 467 460

Reserveren

Schoolreisje

Ontdekken, leren & spelen

Een schoolreis naar het Dolfinarium is een spetterend en leerzaam dagje uit voor de klas en een zorgeloos dagje uit voor de meesters, juffen en begeleiders! Met negen educatieve voorstellingen en vier speeltuinen is er genoeg te beleven in één dag. Maar er is meer!

Zo kun je van tevoren al het Voorpret Lespakket downloaden!
Tijdens je bezoek, krijgt iedere leerling een gratis ‘Dierpaspoort’ vol leuke foto’s en informatie over de dieren en een leerzame speurtocht over het park.

Je kunt de schoolreis uitbreiden met het educatieve lesprogramma voor de bovenbouwklassen (€2,50 p.p.) en de Dier & Doe Game voor onderbouwklassen(€ 1,75 p.p). Met deze activiteiten leer je op een speelse en actieve manier meer over de dieren die in het Dolfinarium leven en hun soortgenoten in de natuur. Klik verder voor alle mogelijkheden tijdens schoolreizen.

Speciale vroegboekkorting: € 9,95

Reserveer voor 1 april 2018 en betaal in plaats van € 10,95 slechts € 9,95 aan entree voor kinderen en begeleiders. Neem contact op via 0341 - 467 460 of reserveer direct online.

Reserveer nu!