Maak gebruik van de vroegboekkorting voor schoolreizen. Bekijk hier onze mogelijkheden en reserveer online. Tel: 0341 - 467 460

Reserveren

Schoolreisje

Ontdek, beleef & bescherm

De poorten gaan open en de zenuwen gieren door je lichaam: jouw droom om een dolfijn te ontmoeten komt eindelijk uit! En dolfijnen zijn niet de enige dieren die je in het Dolfinarium vindt. Ook walrussen, zeeleeuwen, haaien en roggen zijn van de partij. En wat dacht je van de zeehonden en bruinvissen? Wauw!

Een dag vol plezier

Acht prachtige voorstellingen, vier stoere speeltuinen en samen lekker spetteren in Waterpret. Een dag Dolfinarium is een dag vól speelplezier. De nieuwste waterglijbanen zijn trouwens spiksplinternieuw. Tijd om die eens uit te proberen! Durven jullie het aan?

Leer de natuur te beschermen

Samen met jouw klas op een leerzaam avontuur? Ontdek ons educatief lesprogramma, waarin jullie exclusief op bezoek gaan bij walrussen en dolfijnen. Wie weet verdienen jullie zelfs wel het diploma ‘Beschermer van de oceaan’! Meer weten? Ontdek dan snel onze verschillende schoolreizen.

Nu al meer weten? Dan kan je hier al het Voorpret Lespakket downloaden!

Psst… Wist je dat je nu gebruik kunt maken van aantrekkelijke vroegboekkortingen? Lees dan snel verder!

Ook samen met jouw klas spetteren?

Reserveer vandaag jouw schoolreisje naar het Dolfinarium voor een entreeprijs van € 11,25 per persoon! Deze prijs is geldig vanaf 15 leerlingen en geldt ook voor de begeleiders.

Neem contact op via 0341 - 467 460 of
reserveer direct online!

Reserveer online