Maak gebruik van de vroegboekkorting voor schoolreizen. Bekijk hier onze mogelijkheden en reserveer online. Tel: 0341 - 467 460

Reserveren

Schoolreisje

Ontdek, beleef & bescherm

Een schoolreis naar het Dolfinarium is een spetterend en leerzaam dagje uit voor de klas! Bij ons sta jij oog in oog met onder andere springende dolfijnen, kolossale walrussen en brullende zeeleeuwen. De sterren van de zee schitteren in maar liefst 8 prachtige voorstellingen en met vier speeltuinen is er genoeg te beleven in één dag.

Maar er is meer……..in  het DolfijnBrein duik je nóg dieper in het leven van de tuimelaar dolfijn en leer je alles over hun lichaam, gedrag en verzorging. Maar naast dolfijnen is er nog veel meer te beleven: in het Roggenrif ontmoet je de dieren die in onze eigen Noordzee leven. Echte durfallen stoppen zelfs hun hand even onder water om te ervaren hoe roggen en haaien aanvoelen. Wist jij trouwens al dat veel haaien bedreigd worden? Kom langs in de Haaibaai en ontdek snel hoe jij ze kunt helpen!

Maak je schoolreis compleet met het educatieve lesprogramma voor de bovenbouwklassen (€2,50 p.p.) en de Dier & Doe Game voor onderbouwklassen (€ 1,75 p.p). Met deze activiteiten leer je op een speelse en actieve manier meer over de dieren die in het Dolfinarium leven en hun soortgenoten in de natuur. Klik verder voor alle mogelijkheden tijdens schoolreizen.

Nu al meer weten? Dan kan je hier al het Voorpret Lespakket downloaden!

Alle leerlingen krijgen bij de ingang een ‘Dierenpaspoort’ vol leuke foto’s en informatie over de dieren en een leerzame speurtocht over het park.

Ook samen met jouw klas spetteren?

Reserveer vandaag jouw schoolreisje naar het Dolfinarium voor een entreeprijs van € 11,25 per persoon! Deze prijs is geldig vanaf 15 leerlingen en geldt ook voor de begeleiders.

Neem contact op via 0341 - 467 460 of
reserveer direct online!

Reserveer online