Maak gebruik van de vroegboekkorting voor schoolreizen. Bekijk hier onze mogelijkheden en reserveer online. Tel: 0341 - 467 460

Reserveren

Schoolreisje

Ontdekken, leren & spelen

Een schoolreis naar het Dolfinarium is een spetterend en leerzaam dagje uit voor de klas en een zorgeloos dagje uit voor de meesters, juffen en begeleiders! Met negen shows en voorstellingen en vier speeltuinen is er genoeg te beleven in één dag. Je leert op een speelse en interactieve manier van alles over de dieren van het Dolfinarium.

Speciale vroegboekkorting: € 9,95

Reserveer voor 1 april 2017 en betaal in plaats van € 10,95 slechts € 9,95 aan entree voor kinderen en begeleiders. Neem contact op via 0341 - 467 460 of reserveer direct online.

Reserveer nu!

Ontdekken, leren & spelen!

Overal is aan gedacht. Zo krijgt iedere leerling een gratis dierpaspoort vol leuke foto’s en dierinformatie. Er is een gratis lespakket te downloaden en de klas kan meedoen
aan een leerzame speurtocht over het park! Ook is er de Dier & Doe Game (€ 1,75 p.p) waar kinderen op een speelse en actieve manier meer leren over de dieren die in het Dolfinarium leven. Het spel bestaat uit leuke vragen en grappige opdrachten. De kinderen komen zo meer te weten over bijvoorbeeld het voedsel dat de dieren in het Dolfinarium eten. En natuurlijk krijg je daar zelf ook trek van. Een heerlijke lunch is snel geserveerd.

Educatief schoolreisje!

Overal is aan gedacht. Zo krijgt iedere leerling een gratis dierpaspoort vol leuke foto’s en dierinformatie. Ook is er een gratis lespakket te downloaden en kan de klas meedoen aan een leerzame speurtocht over het park!

Nieuwe zeeleeuwenshow!

In 2016 heeft het Dolfinarium zichzelf weer overtroffen met een heel nieuw Zeeleeuwentheater. Een nieuw decor zorgt ervoor dat de zeeleeuwen weer allerlei spannende en grappige avonturen beleven. Samen met de trainers zorgen ze voor een show die je niet zal vergeten! Een schoolreisje naar het Dolfinarium is een spetterend en leerzaam uitje voor de klas en een zorgeloos dagje uit voor de meesters, juffen en begeleiders! Want leren en plezier gaan tijdens een schoolreisje in het Dolfinarium hand in hand.