Een veilig en verantwoord bezoek voor het hele gezin!

Update: 18 november 2021

De afgelopen maanden is er veel veranderd door alle coronamaatregelen in Nederland. Wij begrijpen dat je jouw bezoek aan het Dolfinarium daarom ook zo veilig en verantwoord mogelijk met jouw gezin en gezelschap wilt ondernemen. Daarom hebben wij een werkwijze vastgelegd die het mogelijk maakt om nog steeds het leukste dagje uit te beleven. Zo dompel jij jezelf onder in de prachtige onderwaterwereld zoals je altijd van ons gewend bent geweest!

Maatregelen tijdens een parkbezoek vanaf 25 september

Entree
Het is verplicht om tijdens de openstelling in de kerstvakantie een geldig coronatoegangsbewijs te kunnen tonen. Over de geldende maatregelen tijdens openstelling vanaf de voorjaarsvakantie kunnen wij momenteel nog geen uitspraken doen.

Voorstellingen
Bij de entree ontvang je het tijdschema van de voedersessie en presentaties. De verzorgers vertellen je alle ins- en outs over de dieren, terwijl jij ze allemaal van dichtbij kunt bewonderen. Ook ontvang je een toegangsticket voor onze dolfijnenvoorstelling Oceanica. Je kunt niet vooraf voor een bepaald tijdstip reserveren, op het ticket dat je ontvangt staat de tijd van de voorstelling.

De overige voorstellingen zijn vrij te bezoeken. De tijden van de verschillende voorstellingen en presentaties zijn te vinden op het tijdschema welke je bij de entree ontvangt.

Wij vragen je om zo veel mogelijk contactloos te betalen via pin of mobiele telefoon. 

Groepsreserveringen
Voor groepsreserveringen en zakelijke evenementen starten we voorzichtig weer op. Nieuwe aanvragen worden door ons beoordeeld. Neem contact met ons op via [email protected] of bel tijdens kantooruren naar 0341-467460 voor de mogelijkheden.

Meisje met walrus

Hoe plan ik mijn dagje Dolfinarium?

Voor een bezoek aan het Dolfinarium is het maken van een online reservering verplicht. Neem bij bezoek je entreebewijs mee: bij de toegangspoort scannen we het entreebewijs van je telefoon of van een print. Het is verplicht om tijdens de openstelling in de kerstvakantie een geldig coronatoegangsbewijs te kunnen tonen. Over de geldende maatregelen tijdens openstelling vanaf de voorjaarsvakantie kunnen wij momenteel nog geen uitspraken doen.

Heb je een abonnement of heb je al eerder een kaartje van het Dolfinarium gekocht, dan kan je niet zoals normaal op ieder gewenst moment langskomen. Ook dan vragen we je om online te reserveren voor een bezoek aan het park.

Let op: je kunt alleen toegang krijgen als je het oorspronkelijke entreebewijs mét je reserveringsbewijs bij je hebt. Dit is per persoon, dus neem voor ieder lid van het gezelschap dit entreebewijs met reserveringsbewijs mee! Bij de toegangspoort scannen we je entreebewijs én je reserveringsbewijs van je telefoon of van je 2 prints.

Helaas kunnen we op dit moment geen kortingsbonnen verwerken. Via deze pagina kun je volgen of dat op een later moment alsnog mogelijk zal zijn.

Lees hier alle praktische informatie

Veelgestelde vragen

Heb ik een QR-code uit de coronacheck-app nodig voor toegang tot het park?

Het is verplicht om tijdens de openstelling in de kerstvakantie een geldig coronatoegangsbewijs te kunnen tonen. Over de geldende maatregelen tijdens openstelling vanaf de voorjaarsvakantie kunnen wij momenteel nog geen uitspraken doen.

Moet ik nog online reserveren voor mijn bezoek?

Ja! Je kan alleen toegang verkrijgen door online te reserveren. Ook als je al kaartjes hebt gekocht of een abonnement hebt moet je je bezoek vooraf reserveren. Je kunt alleen toegang krijgen tot het park als je het oorspronkelijke entreebewijs mét je reserveringsbewijs bij je hebt.

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium

Reserveer jouw bezoek!

Reserveer nu jouw bezoek voor seizoen 2021 en ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C