Een veilig en verantwoord bezoek voor het hele gezin!

De afgelopen maanden is er veel veranderd door alle coronamaatregelen in Nederland. Wij begrijpen dat je jouw bezoek aan het Dolfinarium daarom ook zo veilig en verantwoord mogelijk met jouw gezin en gezelschap wilt ondernemen. Daarom hebben wij een werkwijze vastgelegd die het mogelijk maakt om nog steeds het leukste dagje uit te beleven. Met een veilig bezoek op 1,5 meter afstand dompel jij jezelf onder in de prachtige onderwaterwereld zoals je altijd van ons gewend bent geweest!

Het Dolfinarium is een overzichtelijk park in de buitenlucht waar er veel ruimte is om te bewegen tussen de dierenverblijven en de speeltuinen. Daarom hebben wij alle vertrouwen dat dit in de nieuwe situatie een voordeel kan zijn voor jou en je gezin.

Wat gaat er veranderen?

Natuurlijk is het wel wat anders dan wat je normaal gewend was. Als je 1,5 meter afstand van elkaar houdt, kunnen er niet zoveel mensen tegelijkertijd in het park zijn. We hebben een beperkte capaciteit per dag. Dat betekent dat je vooraf gaat kiezen wat jouw bezoekmoment wordt.

We hebben twee verschillende routes voor je uitgestippeld, waarbij je alle dieren kunt zien, én als klap op de vuurpijl onze nieuwste dolfijnenvoorstelling Oceanica. Een volledig geplande dag voor jou en je gezin waarbij je al het moois van het Dolfinarium gaat meemaken!

Kinderen tot 12 jaar kunnen zich vrij bewegen in de speeltuinen, eventueel onder begeleiding van een volwassene.

Voor groepsreserveringen en zakelijke evenementen starten we voorzichtig weer op. Nieuwe aanvragen worden beoordeeld binnen de nieuwe 1,5 meter werkwijze. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meisje met walrus

Hoe plan ik mijn dagje Dolfinarium?

Er is nu een beperkte capaciteit op het park. We ontvangen maar een beperkt aantal bezoekers en alleen met een online reservering. Om alle verwachte bezoekers op de verschillende momenten in te kunnen plannen, moet je je vooraf aanmelden voor je bezoek. Dit doe je door een online reservering te maken in onze ticketshop. Neem je entreebewijs mee: bij de toegangspoort scannen we je je entreebewijs van je telefoon of van een print.

Heb je een abonnement of heb je al eerder een kaartje van het Dolfinarium gekocht, dan kan je niet zoals normaal op ieder gewenst moment langskomen. Ook dan vragen we je om online te reserveren voor een bezoek aan het park.

Let op: je kunt alleen toegang krijgen als je het oorspronkelijke entreebewijs mét je reserveringsbewijs bij je hebt. Dit is per persoon, dus neem voor ieder lid van het gezelschap dit entreebewijs met reserveringsbewijs mee! Bij de toegangspoort scannen we je je entreebewijs én je reserveringsbewijs van je telefoon of van je 2 prints.

Helaas kunnen we op dit moment geen kortingsbonnen verwerken. Via deze pagina kun je volgen of dat op een later moment alsnog mogelijk zal zijn.

Voor een hapje en een drankje blijven we je de lekkere versnaperingen aanbieden. Voor de lekkerste kibbeling en een heerlijke smoothie ga je naar de verschillende kiosken op het park. Daarnaast zijn alle restaurants en terrassen weer open, behalve restaurant ‘De Andersom’ dat is momenteel de souvenirshop.

Wij vragen je om zo veel mogelijk contactloos te betalen via pin of mobiele telefoon. 

Lees hier alle praktische informatie

Wat kan je van ons verwachten?

Met alle maatregelen zorgen wij voor een veilige en volledige dag voor onze bezoekers.

Een veilig dagje samen uit:

 • 1,5 m afstand tussen huishoudens
 • Extra hygiëne maatregelen (we desinfecteren belangrijke contactpunten en hebben centrale desinfectiepunten)
 • Voldoende en heldere informatievoorziening

Een volledig dagje samen uit:

 • Op jouw looproute ga je alle dieren van het Dolfinarium zien. Er zijn doorlopend voedersessies en presentaties.
 • Op beide looproutes krijg je toegang tot onze nieuwste, dolfijnenvoorstelling Oceanica. Je ontvangt een ticket voor een tijd en ingang in de voorstelling in DolfijndoMijn.

In DolfijndoMijn zijn de stoelen op 1,5 meter van elkaar gemarkeerd. Ons personeel begeleidt de bezoekers bij binnenkomst en vertrek en houdt toezicht dat iedereen 1,5 meter afstand houdt. Je kunt ruim voor aanvang van de voorstelling aanwezig zijn. Wel zo’n veilig gevoel!

Wat verwachten wij van jou?

Voor een veilig en volledig dagje uit, hebben we ook jouw medewerking nodig!

Hanteer de RIVM richtlijnen voor en tijdens je bezoek:

 1. Kom niet als je last hebt van (milde) verkoudheidsklachten, keelpijn en/of verhoging, en koorts (meer dan 38°C). Kom ook niet als iemand in jouw huishouden koorts (meer dan 38°C) en/of benauwdheidsklachten heeft.
 2. Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van andere bezoekers en gun elkaar de ruimte.
 3. Was regelmatig je handen.
 4. Hoest en nies in je elleboog. Papieren zakdoekjes gooi je weg in de prullenbakken.
 5. Houd je aan de looproutes en volg eventuele instructies op van onze medewerkers.
 6. Kom met eigen vervoer, niet met het openbaar vervoer.
 7. Koop vooraf een online parkeerkaart via de link in je bevestigingsmail.
 8. Betaal contactloos met pin of mobiele telefoon. Contant betalen is helaas niet mogelijk.

1,5 meter babydolfijn

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium

Reserveer jouw bezoek!

Reserveer nu jouw bezoek voor seizoen 2020 en ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C