Een veilig en verantwoord bezoek voor het hele gezin!

Update: 20 december 2021

Het Dolfinarium is tot ten minste 14 januari gesloten.

Vanwege de nieuwe strengere lockdown is het Dolfinarium ten minste t/m 14 januari gesloten voor publiek. Dat betekent dat een bezoek aan het Dolfinarium in de kerstvakantie niet mogelijk is.

Ik heb een reservering gemaakt voor in de kerstvakantie

Bezoekers die een bezoek gepland hebben in de kerstvakantie, krijgen via de mail een nieuwe reserveringscode toegestuurd. Met deze reserveringscode kan je opnieuw een bezoek inplannen op dagen dat het Dolfinarium weer geopend is. Je reserveringscode kan je inwisselen voor een bezoek aan het Dolfinarium t/m 30 juni 2022.

Geldigheid van tickets

De geldigheid van tickets wordt verlengd t/m 30 juni 2022. Dit geldt voor zowel tickets gekocht bij één van onze partners, als tickets gekocht bij het Dolfinarium.

Vragen

Staat het antwoord op jouw vraag niet op deze pagina vermeldt? Bekijk onze veelgestelde vragen.

 

Meisje met walrus

Hoe plan ik mijn dagje Dolfinarium?

Voor een bezoek aan het Dolfinarium is het maken van een online reservering verplicht. Neem bij bezoek je entreebewijs mee: bij de toegangspoort scannen we het entreebewijs van je telefoon of van een print. Het is verplicht om tijdens de openstelling in de kerstvakantie een geldig coronatoegangsbewijs te kunnen tonen. Over de geldende maatregelen tijdens openstelling vanaf de voorjaarsvakantie kunnen wij momenteel nog geen uitspraken doen.

Heb je een abonnement of heb je al eerder een kaartje van het Dolfinarium gekocht, dan kan je niet zoals normaal op ieder gewenst moment langskomen. Ook dan vragen we je om online te reserveren voor een bezoek aan het park.

Let op: je kunt alleen toegang krijgen als je het oorspronkelijke entreebewijs mét je reserveringsbewijs bij je hebt. Dit is per persoon, dus neem voor ieder lid van het gezelschap dit entreebewijs met reserveringsbewijs mee! Bij de toegangspoort scannen we je entreebewijs én je reserveringsbewijs van je telefoon of van je 2 prints.

Helaas kunnen we op dit moment geen kortingsbonnen verwerken. Via deze pagina kun je volgen of dat op een later moment alsnog mogelijk zal zijn.

Lees hier alle praktische informatie

Veelgestelde vragen

Moet ik nog online reserveren voor mijn bezoek?

Ja! Je kan alleen toegang verkrijgen door online te reserveren. Ook als je al kaartjes hebt gekocht of een abonnement hebt moet je je bezoek vooraf reserveren. Je kunt alleen toegang krijgen tot het park als je het oorspronkelijke entreebewijs mét je reserveringsbewijs bij je hebt.

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium

Reserveer jouw bezoek!

Reserveer nu jouw bezoek voor seizoen 2021 en ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C