Afkoelen in Waterpret

Lekker zelf spetteren nadat je alle dierenvoorstellingen in het Dolfinarium hebt gezien! In onze nieuwe waterattractie Waterpret vlieg jij samen met jouw kinderen van de waterglijbanen. Of zoek jij een moment om zelf te relaxen terwijl jouw kinderen zich uitleven? Kom dan lekker zonnebaden op de ligweide of drink een verfrissend drankje op het terras van restaurant Zandhapper.

Onze waterattractie Waterpret is een speeltuin waar kleine* én grote waterratten zich als een vis in het water voelen. Waterpret is:

  • geschikt voor jong* en oud
  • dé uitlaatklep voor jouw indrukken van alle dieren
  • een heerlijke verfrissing voor op een zomerse dag
  • geopend vanaf medio mei bij een verwachte temperatuur van > 20 graden Celsius.
* Waterpret is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

 

Bestel hier direct jouw tickets met spetterende korting

 

Een hele, spetterende dag lang genieten!

Maak er een leuke lange dag van met het hele gezin, want er is voor ieder wat wils! Vanaf nu kunnen dierenliefhebbers én waterratten bij het Dolfinarium terecht. In het Dolfinarium kom je namelijk tegenwoordig niet alleen meer voor een dagje dierentuin, maar ook om lekker af te koelen tijdens een zomers dagje uit.

Jouw bezoek wissel je namelijk af met een bezoek aan de indrukwekkende nieuwe dolfijnenvoorstelling Oceanica, de verschillende interactieve dierenpresentaties langs de Delta en bij het strand en natuurlijk een verfrissend bezoek aan Waterpret.

Roetsj jij met ons mee van alle waterglijbanen?

Ga samen van de dubbele glijbaan, of roetsj door de kronkelende baan. De echte durfallen kunnen hun geluk niet op, want sinds vorig seizoen is Waterpret nóg sneller en spannender! Ga van de hoogste en snelste waterglijbaan ‘De Wal-rush’, glij samen op een band naar beneden in ‘De Dolle Donut’, of glij door een wereld vol lichtjes in ‘De Zeevonk’. Spetterpret gegarandeerd dus!

Wedden dat als je Waterpret eenmaal ziet, je ook meteen wilt mee glijden? Of lekker wilt afkoelen? Neem dus je zwemspullen mee naar het Dolfinarium. Toch je badpak vergeten? Niet getreurd! Koop gewoon een nieuwe in souvenirwinkel De Grote Franjepoot. Zwemkleding is namelijk wel verplicht wanneer je van Waterpret wilt genieten. Bij Waterpret vind je ook toiletten en omkleedruimtes.

Kom ook ons nieuwe strand aan het Veluwemeer uitproberen! Wil jij lekker relaxen terwijl de kids zich uitleven op de waterglijbanen, dan kan je nu kiezen voor de ligweide of het strand. En neem een duik in het Veluwemeer, dat wordt een heerlijke lange dag in het Dolfinarium!

Ook zo'n zin om te spetteren?

Waterpret is vrij toegankelijk voor alle bezoekers van ons park!

Koop je tickets hier online voor de speciale actieprijs

Veelgestelde vragen

Voor wie is Waterpret geschikt?

Waterpret is geschikt voor iedereen van 3 jaar en ouder. De ligweide met zonnebedjes is voor iedereen toegankelijk.

Is een bezoek aan Waterpret inbegrepen in de ticketprijs?

Ja, je bezoek aan Waterpret is inbegrepen in de ticketprijs.

Wanneer is Waterpret open?

Waterpret is vanaf 14 mei dagelijks geopend bij een verwachte temperatuur van 20 graden Celsius of hoger. De exacte openingstijden verschillen per dag.

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C