Meer weten of reserveren?

Vergaderen

Op zoek naar een centrale vergaderlocatie? Het Dolfinarium beschikt over diverse vergaderruimtes, die niet alleen midden tussen onze dieren liggen, maar ook nog eens centraal in Nederland. Zoals de rustig gelegen Vissershut, op steenworp afstand van ons eigen strand. Of Dageraad, waar je aan het einde van de dag onder het genot van een drankje samen een mooie zonsondergang bewondert. Tijdens het vergaderen kijken jullie uit op vrolijke zeehonden en achter je hoor je de zeeleeuwen brullen. Of wacht: was dat toch die collega? Een inspirerende plek om te vergaderen bestaat niet!

Vergaderen met extra’s

Onze vergaderruimtes zijn uiteraard voorzien van wifi en audiovisuele mogelijkheden. Ook bieden we diverse arrangementen inclusief catering en is er ruime parkeergelegenheid (betaald) vlakbij. En ben je tijdens het vergaderen toe aan een break? Boek dan een exclusieve trainingssessie of rondleiding achter de schermen. Perfect om nieuwe inspiratie op te doen en daarna met frisse energie weer aan de slag te gaan!

Boek nu!

Meer weten of direct reserveren? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op via 0341 – 467 411 of vraag een offerte aan.

Vraag nu jouw offerte aan via ons contactformulier

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C