Ontdek onze locatie: het Zeeleeuwentheater

Een zakenreisje of teamuitje naar het buitenland is niet meer nodig: in het Zeeleeuwentheater wanen jullie je helemaal op een tropisch eiland. En dat terwijl de intelligente Californische zeeleeuwen om je heen zwemmen… Op deze locatie betrek jij de zeeleeuwen namelijk bij jouw zakelijke bijeenkomst! Geef jouw presentatie een spetterende wending of verras jouw gasten met een exclusieve trainingssessie met de zeeleeuwen. Het kan allemaal in dit theater!

Over de zaal

Het Zeeleeuwentheater is een overdekte locatie waar jij samen met jouw gasten kunt genieten van de prachtige Californische zeeleeuwen. Maar natuurlijk sta jij zelf ook graag in het middelpunt als jij jouw nieuwe bedrijfsstrategie presenteert. Daar is natuurlijk alle ruimte voor, met de zeeleeuwen als versterkende factor. Tussendoor genieten jullie van de voorstelling ‘Zeeleeuwen College , want een beetje ontspanning kan natuurlijk geen kwaad. Extra licht en geluid? Ook dat is te regelen. Zo zal jouw product presentatie hoe dan ook slagen!

 Zaalkenmerken in het kort

  • Het theater is overdekt: zo blijf je in ieder geval droog
  • Combineer met de speelse Californische zeeleeuwen en laat jouw event spetteren!
  • Het lijkt wel vakantie: de locatie is ingericht als tropisch eiland

Voor hoeveel gasten is er plek?

  • Er is een vaste theateropstelling, waar je zo’n 1100 gasten laat plaatsnemen

Enthousiast? Reserveer online!

Heb je een vraag over onze mogelijkheden? Of wil je direct een reservering maken? Wij helpen je graag verder bij het vinden van de perfecte locatie! Neem contact op met onze afdeling Reserveringen via tel. 0341 467 411 of de knop hieronder.

Vraag nu een offerte aan

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C