Voorwaarden ‘Slapen bij Dolfijnen’

Het Dolfinarium heeft een aantal criteria opgesteld waaraan deelnemers aan het programma ‘Slapen bij dolfijnen’ moeten voldoen. Op dit programma zijn de algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Slapen bij Dolfijnen

Voorwaarden

Tijdens het programma ‘Slapen bij Dolfijnen’ zijn veiligheid en de kwaliteit van het programma voor alle deelnemers belangrijk. Daarom zijn er voorwaarden voor deelname, namelijk:

  • Leeftijd: het programma is geschikt voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Er doen maximaal 25 kinderen mee.
  • Mobiliteit: tijdens het programma zijn wij actief bezig en is bewegen belangrijk. Mocht een deelnemer minder mobiel zijn dan is vooraf overleg over deelname belangrijk.
  • Taal: voor de veiligheid van mens en dier is het belangrijk dat je aanwijzingen direct kunt opvolgen. Het spreken van de Nederlandse taal is een vereiste.
  • Begrip: is er sprake van een geestelijke beperking dan is vooraf overleg over de mogelijkheid om deel te nemen vereist.

Voor overleg over deelname kun je contact opnemen met de afdeling Interactie via [email protected] of telefonisch op 0341-467 460.

Na boeking ontvang je een criteriaformulier die voor elke deelnemer ingevuld dient te worden en die je meeneemt op de dag van deelname. Let op: meld duidelijk alle bijzonderheden (diëten en medicatie, maar ook andere zaken die voor de begeleiding handig zijn om te weten)

Als op de dag van deelname blijkt dat een deelnemer niet aan de voorwaarden voldoet, behoudt het Dolfinarium het recht de deelnemer zonder enige vorm van restitutie, uit te sluiten van deelname.

Bij minder dan 6 deelnemers behoudt het Dolfinarium het recht het programma te annuleren. In overleg met de deelnemer wordt dan een vervangende datum vastgesteld.

Wijzigen of annuleren

De deelnemer kan het ‘Slapen bij Dolfijnen’-programma niet wijzigen of annuleren.

Het Dolfinarium behoudt het recht om de ‘Slapen bij Dolfijnen’-programma’s te annuleren, door onvoorziene omstandigheden of bij minder dan 6 deelnemers. In overleg met de deelnemer wordt een vervangende datum vastgesteld.

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C