Verloren en gevonden voorwerpen op het Dolfinarium

Waardevol of niet: het is natuurlijk ontzettend fijn als jouw verloren voorwerpen gevonden worden. Ben je iets kwijt óf heb je juist iets gevonden? Hoe dat bij het Dolfinarium in zijn werk gaat, lees je hieronder.

Ik ben iets kwijt, wat nu?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je tijdens jouw bezoek aan het Dolfinarium iets kwijtraakt. Dit bewaren we voor je bij de receptie op ons park. Kom je er thuis pas achter dat je iets verloren bent? Geen paniek! Alle gevonden voorwerpen kun je namelijk ook thuis bekijken via iLost.

Goed om te weten: losse bankpassen, creditcards en zorgpassen vernietigen we aan het einde van de dag en verschijnen dus niet op iLost. Dit doen we om fraude te voorkomen. Ben je zo’n pasje kwijt? Zorg dan dat je voor vertrek uit ons park even langs de receptie loopt. Identiteitsbewijzen sturen we op naar de Gemeente Harderwijk en OV-chipkaarten naar de klantenservice van de OV-chipkaart.

Ik heb iets gevonden, wat nu?

Hey speurder! Wat goed dat je iets gevonden hebt. Het gevonden voorwerp kan natuurlijk heel waardevol voor iemand zijn. Ben je er zeker van dat het voorwerp door iemand verloren is en is er niemand meer in de buurt te bekennen? Breng het dan direct naar de receptie op ons park. Dan zorgen wij ervoor dat het weer in de juiste handen terecht komt!

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C