Online jouw souvenirs bestellen?

Souvenirs en cadeaus

Bij het Dolfinarium beleef jij samen met jouw gezin een onvergetelijk dagje uit. Nergens anders in Nederland kom je namelijk oog in oog te staan met dolfijnen, ontdek je alles over de wondere waterwereld van de Noordzee én zit je op het puntje van je stoel tijdens een van de voorstellingen. Kon je de dieren maar mee naar huis nemen… Dat kan! Nou ja, soort van dan.

Wat dacht je van een knuffel om thuis onbeperkt te knuffelen met je eigen dolfijn of zeeleeuw, een sleutelhanger of het Dolfinarium-dierenboek om alles wat je geleerd hebt nog eens rustig terug te lezen? Het perfecte aandenken aan een perfecte dag. En heb je een abonnement? Dan krijg je ook nog eens 10% korting op souvenirs!

Hier koop jij jouw souvenirs

Scoor jouw souvenirs nu in De Andersom. We hebben dit restaurant tijdelijk omgebouwd in een grote winkel, waar er veel ruimte is om jouw souvenir naar keuze te kunnen shoppen. Want ons assortiment is niet gewijzigd!

Zoals bij de winkels in jouw buurt, hebben we in nieuwe shop in de Andersom ook een paar nieuwe regels: een winkelmandje is verplicht, je neemt een vaste looproute en houd 1,5 meter afstand van andere gasten. Er mogen een maximaal aantal gasten tegelijkertijd in de winkel zijn (maximaal 1 persoon per gezelschap) en we vragen je alleen het product te pakken dat je daadwerkelijk wilt kopen.

Vergeten langs te komen in onze souvenirwinkel? Producten zijn ook na te bestellen! Stuur daarvoor een mail met een zo specifiek mogelijke omschrijving van het product naar [email protected].

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium

Reserveer jouw bezoek!

Reserveer nu jouw bezoek voor seizoen 2020 en ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C