Bijzondere wensen bij het Dolfinarium

Een persoonlijke wens of speciaal verzoek? Wij denken natuurlijk heel graag met je mee. Het Dolfinarium krijgt vaak verzoeken voor kinderen of volwassenen die een moeilijke tijd doormaken, maar ook huwelijksaanzoeken komen regelmatig voorbij. Want wat is er nou specialer dan in het verblijf bij de dolfijnen op de knieën te gaan… Smelt!

Ik heb een persoonlijke wens

Een ontmoeting met een dolfijn of een speciaal dagje uit met het gezin kan een enorm verschil maken voor kinderen of volwassenen die een moeilijke tijd doornamen. Jaarlijks realiseren we tientallen bijzondere wensen. Dat doen we niet alleen, maar in nauwe samenwerking met diverse stichtingen. Binnen deze stichtingen zetten honderden vrijwilligers zich in om zo’n dag te organiseren en vooral ook heel speciaal te maken.

Wij ondersteunen regelmatig diverse projecten die een goed doel vertegenwoordigen. Zo is er jaarlijks de ‘Dreamnight at the Zoo’, waarbij het Dolfinarium haar deuren opent voor honderden mensen. Een bezoek aan een dierenpark is namelijk voor sommigen de normaalste zaak van de wereld, maar voor anderen toch wat lastiger dan je zou denken. Bijvoorbeeld als één van de kinderen in het gezin chronisch ziek is, of een handicap heeft. Op deze avond wordt dit toch mogelijk gemaakt! Ook werken we al meer dan tien jaar samen met de stichting Make-A-Wish, om een speciale groep kinderen de dag van hun leven te bezorgen.

Voor persoonlijke wensen is de samenwerking met de stichtingen van groot belang. Zij hebben de expertise om de juiste wens bij de juiste mensen te krijgen, verzorgen de benodigde begeleiding en organiseren de dag. Wij zorgen vervolgens voor een bijzondere ontmoeting tussen mens en dier.

Ik wil iemand ten huwelijk vragen

Jij hebt het goed bedacht: tussen de dolfijnen door je knieën om de liefde van je leven om zijn of haar hand te vragen. Wat ben jij een romanticus zeg! Wij helpen je maar al te graag om jouw droom (en die van jouw partner) te verwerkelijken. Dit kan bijvoorbeeld tijdens één van onze programma’s waarmee jullie dichter bij de dieren komen.

Voor het huwelijksaanzoek is het de bedoeling dat het door jou gekozen programma uitgekocht wordt. Een uitkoop is gebaseerd op een programma voor 8 personen (dit betekent dat je deze plaatsen opkoopt).

Ben je al verloofd (mazzellaar), maar nog wel op zoek naar een mooie trouwlocatie? De mooiste dag van jullie leven organiseer je natuurlijk ook in het Dolfinarium! Zo wordt jouw trouwfeest magisch mooi.

Goed om te weten: het Dolfinarium is geen erkende trouwlocatie. Daarom is het niet mogelijk om de officiële plechtigheid bij het Dolfinarium af te leggen.

Heb je zelf een bijzonder verzoek of speciale wens?

Neem contact met ons op via [email protected] of +31 (0)341-467 467

Ja, ik wil meer weten!

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C