Adres, route & parkeren

Bezoekadres Dolfinarium: Strandboulevard Oost 1 3841 AB Harderwijk Klik hieronder op routebeschrijving om je route te plannen. Je kunt de routebeschrijving ook printen.

Parkeren

Er zijn bij het Dolfinarium ruime gemeentelijke parkeerterreinen waar je kunt parkeren tegen betaling vooraf.

Wanneer je Harderwijk binnen rijdt, word je via bebording verwezen naar het juiste parkeerterrein. Het parkeerterrein op de Boulevard is alleen bedoeld voor vergunninghouders en gasten met een invalidenparkeerkaart (gratis).

Daggasten voor het Dolfinarium kunnen de hele dag parkeren op de Lelykade (P2). Vanaf de Lelykade is het Dolfinarium op loopafstand via de ophaalbrug.

Een dagkaart kost € 8,50 en is niet bij de kassa’s van het Dolfinarium te koop. Deze is alleen verkrijgbaar bij de parkeerautomaten op de parkeerterreinen, waar je kunt betalen met gepast muntgeld en pinpas (ook Dip & Go is mogelijk, betalen zonder je pincode). Daarnaast is het mogelijk om de parkeerkosten te betalen door gebruik te maken van de app van Yellowbrick of Parkmobile.

Let goed op de bewegwijzering als je Harderwijk binnenkomt, en volg deze naar de juiste parkeerplaats. Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuwe Boulevard, daardoor kan de parkeersituatie dagelijks anders zijn.

Meer informatie over de gemeentelijke parkeerplaatsen in Harderwijk vind je op de website van Stadstoezicht.

Looproute vanaf het parkeerterrein

Openbaar vervoer

Als je met de trein komt, stap dan uit in Harderwijk (NS Station). Van het station naar de Boulevard (Dolfinarium) kun je de volgende buslijnen nemen: 103, 142, 144, 147, 148 en 159. Vanaf bushalte ‘Dolfinarium’ is het nog vijf minuten lopen naar het park.

Plan mijn reis   Postadres Dolfinarium: Dolfinarium Postbus 9114 3840 GC Harderwijk T. 0341-467 467 [email protected]   Adres Aspro Parks: ASPRO PARKS Calle Oquendo, 23 28006 Madrid www.asproparks.com