Adres, route & parkeren

Bezoekadres Dolfinarium:
Dolfinarium
Strandboulevard Oost 1
3841 AB Harderwijk

Klik hier onder op routebeschrijving om je route te plannen. Je kunt de routebeschrijving ook uitprinten.

Parkeren

Er zijn bij het Dolfinarium ruime gemeentelijke parkeerterreinen waar je kunt parkeren tegen betaling vooraf. Wanneer je Harderwijk binnen rijdt, word je via bebording verwezen naar het juiste parkeerterrein. Het parkeerterrein op de Boulevard is alleen bedoeld voor kort parkeren (max. 3 uur), daggasten voor het Dolfinarium kunnen de hele dag parkeren op de Lelykade. Vanaf de Lelykade is het Dolfinarium op loopafstand via de ophaalbrug.

Bij drukte wordt uitgeweken naar nabijgelegen parkeerplaatsen. Bij alle parkeerplaatsen staat aangegeven hoe je het snelst naar het Dolfinarium kunt komen. Vanaf het parkeerterrein aan de Flevoweg rijdt een gratis shuttlebus.

Een dagkaart kost € 8,50 en is niet bij de kassa’s van het Dolfinarium te koop. Deze is alleen verkrijgbaar bij de parkeerautomaten op de parkeerterreinen, waar je kunt betalen met gepast muntgeld en pinpas (ook dip en go is mogelijk, betalen zonder je pincode).

Meer informatie over de gemeentelijke parkeerplaatsen in Harderwijk vind je op de website van Stadstoezicht.

Openbaar vervoer

Als je met de trein komt, stap dan uit in Harderwijk (NS Station). Van het station naar de Boulevard (Dolfinarium) kun je de volgende buslijnen nemen: 103, 142, 144, 147, 148 en 159. Vanaf bushalte ‘Dolfinarium’ is het nog vijf minuten lopen naar het park.

Plan mijn reis


Postadres Dolfinarium:
Dolfinarium
Postbus 9114
3840 GC Harderwijk
T. 0341-467 467
[email protected]

Adres Aspro Parks:
ASPRO PARKS
Calle Oquendo, 23
28006 Madrid
www.asproparks.com