Aanmelden Wensbezoek

Wat fijn dat wij kunnen bijdragen aan het vervullen van een wens via Wens(en)ambulance(s)/Stichting Ambulancewens/Stichting Wensambulance.

Wij kunnen onze medewerking verlenen tijdens reguliere openingsdagen. Kijk hier voor onze openingsdagen- en tijden. Er mogen maximaal twee vrijwilligers gratis mee. Overige vrijwilligers dienen een entreebewijs aan te schaffen. Voor de cliënt en de familie dienen reguliere entreebewijzen gekocht te worden. Dit kan in combinatie met kortingsbonnen of spaaracties. De reguliere tickets in onze webshop zijn altijd goedkoper dan de tickets aan de kassa.

Na het versturen van het formulier krijg je per e-mail bevestiging van je aanvraag. In de bevestigingsmail ontvang je ook praktische informatie voor het parkeren van de ambulance en voor tijdens het bezoek.

Extra: Fotomoment zeeleeuw

In verband met de corona-maatregelen is het momenteel niet mogelijk om het fotomoment met de zeeleeuw te reserveren.

Je kunt het bezoek uitbreiden met een fotomoment met een zeeleeuw. De wenser/cliënt krijgt dan een geprinte foto mee als herinnering. Dit fotomoment is op basis van beschikbaarheid en kan ook online besteld worden. De kosten van een fotomoment met een zeeleeuw bedragen €10. Kijk hier voor meer informatie. Om praktische redenen is het niet mogelijk om met een brancard dichter bij dolfijnen te komen.

Aanmeldformulier Wensbezoek

Velden die gemarkeerd zijn met een slotje zijn verplichte velden.

Wensambulance

  • MM slash DD slash JJJJ

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium

Reserveer jouw bezoek!

Reserveer nu jouw bezoek voor seizoen 2021 en ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C