Aanmelden Wensbezoek

Wat fijn dat wij kunnen bijdragen aan het vervullen van een wens via Wens(en)ambulance(s)/Stichting Ambulancewens/Stichting Wensambulance.

Wij kunnen onze medewerking verlenen tijdens reguliere openingsdagen. Kijk hier voor onze openingsdagen- en tijden. Er mogen maximaal twee vrijwilligers gratis mee. Overige vrijwilligers dienen een entreebewijs aan te schaffen. Voor de cliënt is de entree gratis. Overige familieleden / vrienden dienen in het bezit te zijn van een regulier entreebewijs dat ze zelf kunnen aanschaffen.

Dit kan in combinatie met kortingsbonnen of spaaracties. De reguliere tickets in onze webshop zijn altijd goedkoper dan de tickets aan de kassa.

Op de dag zelf vragen naar extra aandacht, een bijzonder moment of dichter bij de dieren behoort helaas niet tot de mogelijkheden (mits van te voren geregeld). Indien er interesse is voor de extra mogelijkheden voor wensaanvragen dan kun je contact opnemen met de afdeling Reserveringen-Interactie via e-mail: [email protected]. Je ontvangt dan informatie voor interactieve programma’s met speciale wensen. Extra mogelijkheden zijn altijd op aanvraag en op basis van beschikbaarheid en tegen extra kosten.

Na het versturen van het formulier krijg je per e-mail bevestiging van je aanvraag. In de bevestigingsmail ontvang je ook praktische informatie voor het parkeren van de ambulance en voor tijdens het bezoek.

Aanmeldformulier Wensbezoek

Velden die gemarkeerd zijn met een slotje zijn verplichte velden.

Wensambulance

  • MM slash DD slash JJJJ
  • :
  • :

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C