Zoek jij een locatie voor een personeelsfeest, congres, vergadering of ander zakelijk evenement? Bekijk hier onze locaties en reserveer online. Tel: 0341 - 467 420

Offerte / reserveren

Strand

Met de voeten in het zand en uitzicht over het water. Altijd al een feest of presentatie op je eigen stukje strand willen geven? Het Dolfinarium heeft een zandstrand dat grenst aan het Veluwemeer. Dit is de ideale plek voor een beachparty. Maar ook voor een middag teambuilding of een bedrijfspresentatie kun je hier terecht. Niets is ons te gek en alles is bespreekbaar.

Met name in de zomer is dit een toplocatie en vier je je feest met de ondergaande zon als decor. We hebben met 5.000 vierkante meter ruimte voor 700 gasten. De locatie is geschikt voor jong en oud (het water is niet diep, dus geen zwemdiploma verplicht). Je kunt de bijeenkomst combineren met een aangrenzende zaal, zoals restaurant De Dageraad.

Reserveer nu online

Heb je een vraag over onze mogelijkheden? Of wil je direct een reservering maken? Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte locatie! Neem contact op met onze afdeling Reserveringen via 0341 467 420.

Offerte aanvragen / reserveren