Vier jouw kinderfeestje bij het Dolfinarium!

Kom jij je kinderfeestje vieren in het Dolfinarium? Kijk samen met al je vriendjes en vriendinnetjes de hele dag naar spetterende dolfijnen, zeeleeuwen en walrussen, roetsj wel honderd keer – of nóg vaker – van de glijbaan en ontdek wie van jullie de grootste durfal is. Want durf jij je hand in het water te steken om een haai te aaien?

Jouw kinderfeestje is naast leuk ook nog eens superleerzaam: je leert alles over onze bijzondere dieren en de mysterieuze onderwaterwereld. Hoe cool is het als jullie elkaar aan het eind van de dag álles kunnen vertellen over het beschermen van de oceaan? En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we natuurlijk ook nog de waterattractie Waterpret. Neem dus je zwemspullen mee!

Met onze speciale verjaardagsarrangementen maak je je verjaardag nog leuker, feestelijker en onvergetelijk!

Wat krijg je allemaal bij jouw kinderfeestje?

Reserveer jouw kinderfeestje vandaag nog!

Reserveer gemakkelijk en snel je kinderfeestje via het online reserveringsformulier.

Naar het reserveringsformulier

Belangrijke informatie

 • Prijs per persoon

  De getoonde arrangementsprijzen voor een kinderfeestje gelden alleen voor kinderen t/m 12 jaar. Ouders/Begeleiders betalen een gereduceerd tarief van € 15,50 per persoon voor een entreeticket.

 • Aantal deelnemers

  Om een kinderfeestje te reserveren moet de groep uit minimaal 6 kinderen bestaan. Heb je meer vriendjes en vriendinnetjes? Dan mag je die natuurlijk ook uitnodigen. Minder kinderen is helaas niet toegestaan.

 • Leeftijd deelnemers kinderfeestje

  Het reserveringsformulier voor kinderfeestjes is uitsluitend in te vullen voor een kinderfeestje voor basisschoolkinderen t/m 12 jaar.

 • Fotomoment voor de jarige met zeeleeuw of dolfijn

  Het fotomoment met een zeeleeuw of dolfijn is uitsluitend mogelijk voor de jarige. De jarige dient zelfstandig te kunnen lopen en minimaal 1 meter lang te zijn. Kijk hier voor alle voorwaarden.

 • Snacklunch

  Voor de snacklunch ontvang je een lunchvoucher, waarmee je als groep de mogelijkheid hebt om op eigen gelegenheid een lunch af te halen. De locatie waar de lunch afgehaald kan worden, staat op de lunchvoucher vermeld. De snacklunch bestaat uit:

  • Kroket, frikadel of kaassoufflé
  • Frites
  • Pakje SiSi No Bubbles
  • Snoepzakje
 • Openingstijden

  Het verjaardagsarrangement is alleen te reserveren op reguliere openingsdagen en -tijden. Kijk hier voor onze openingskalender.

 • Kom spetteren in Waterpret

  Waterpret is alleen open met mooi weer. De actuele openingstijden vind je op https://www.dolfinarium.nl/tijdenschema/

Alvast in de stemming komen?

Download hieronder de uitnodiging voor jouw kinderfeestje en een Dolfinarium-kleurplaat voor al je vriendjes en vriendinnetjes!