Vier jouw kinderfeestje bij het Dolfinarium!

Zoveel te beleven in één dag! Daarvoor ga je natuurlijk naar het grootste zeezoogdierenpark van Europa: het Dolfinarium! Nergens anders ontdek je de dieren van de zee van zó dichtbij. Ontmoet de springende dolfijnen, kolossale walrussen, bulderende zeeleeuwen en hobbelende zeehonden. Bekijk de bijzondere bruinvissen en ervaar hoe roggen en haaien aanvoelen! Aan het einde van de dag weet jij alles over deze unieke dieren. Met negen educatieve voorstellingen, vier speeltuinen en de waterattractie Waterpret, heb je met al je vriendjes en vriendinnetjes een dag vol plezier. Samen een dag lang lekker spelen, ontdekken, verwonderen en genieten, wat wil je nog meer voor je kinderfeestje?

Verjaardagsarrangement – € 18,00 p.p.

Vier je kinderfeestje in het Dolfinarium! Met het speciale verjaardagsarrangement maak je je verjaardag nog leuker en feestelijker.

Wat krijg je allemaal bij jouw kinderfeestje?

Reserveer jouw kinderfeestje vandaag nog!

Reserveer gemakkelijk en snel je kinderfeestje via het online reserveringsformulier.

Naar het reserveringsformulier

Belangrijke informatie

 • Prijs per persoon

  De prijs van het verjaardagsarrangement geldt voor zowel kinderen als de begeleidende volwassenen.

 • Leeftijd deelnemers kinderfeestje

  Het reserveringsformulier voor kinderfeestjes is uitsluitend in te vullen voor een kinderfeestje voor basisschoolkinderen.

 • Openingstijden

  Het verjaardagsarrangement is alleen te reserveren op reguliere openingsdagen en -tijden. Kijk hier voor onze openingskalender.

 • Fotomoment met zeeleeuw of dolfijn

  Het fotomoment met een zeeleeuw of dolfijn is uitsluitend mogelijk voor de jarige. De jarige dient zelfstandig te kunnen lopen en minimaal 1 meter lang te zijn. Kijk hier voor alle voorwaarden.

 • Snacklunch

  Voor de snacklunch ontvang je een lunchvoucher, waarmee je als groep de mogelijkheid hebt om op eigen gelegenheid een lunch af te halen. De locatie waar de lunch afgehaald kan worden, staat op de lunchvoucher vermeld. De snacklunch bestaat uit:

  • Kroket, frikadel of kaassoufflé
  • Frites
  • SiSi No Bubbles
  • Snoepzakje

Alvast in de stemming komen?

Download hieronder de uitnodiging voor jouw kinderfeestje en een Dolfinarium-kleurplaat voor al je vriendjes en vriendinnetjes!