Privacy Policy

Dolfinarium Harderwijk, located at Zuiderzeeboulevard 22, 3841 WB, Harderwijk, the Netherlands, is responsible for the processing of personal data as described in this privacy statement.

Contact details Dolfinarium

Website

www.dolfinarium.nl

Address

Zuiderzeeeboulevard 22
3841 WB Harderwijk

Telephone number
+31 (0) 341 467 467

E-mail address
[email protected].

Personal data processed by the Dolfinarium

Dolfinarium Harderwijk processes your personal data because you make use of our services and/or because you provide these data to us yourself. The Dolfinarium processes the following data of park visitors and employees:

  • First name and surname;
  • Gender;
  • Date of birth;
  • Place of birth;
  • Address details;
  • Telephone number;
  • E-mail address;
  • Other personal data that you actively provide, for example by creating a profile on this website, in correspondence and by phone;
  • Details about your activities on our website;
  • Details about your browsing behaviour across different websites (e.g. because this company is part of an advertising network);
  • Internet browser and device type;
  • Bank account number;
  • (Surveillance) camera footage.
Special categories of personal data and/or sensitive personal data

Dolfinarium Harderwijk may process data of individuals under the age of 16. Our website and/or service has no intention of collecting data of website visitors who are younger than 16 years of age, unless they have permission from their parents or guardian. However, we cannot check whether a visitor is over the age of 16. We encourage parents to be involved in their children’s online activities to prevent the collection of data of children without parental consent. If you believe that we have collected personal data of a minor without that consent, please contact us at [email protected]

Purposes of processing personal data

Dolfinarium Harderwijk processes your personal data for the following purposes:

  • To process your payment;
  • To be able to call or e-mail you if this is necessary to provide our services;
  • To inform you about changes to our services and products;
  • To send you our newsletter and/or brochures and other types of letters.
  • To analyse your browsing behaviour on the website to improve the website and to tailor the range of products and services to your preferences on the website and online platforms;
  • To process personal data to which we are legally bound.
Period of retention of personal data

Dolfinarium Harderwijk does not store your personal data for longer than is strictly necessary to achieve the purposes for which your data are being collected.

Delen van persoonsgegevens met derden

Dolfinarium Harderwijk verkoopt je gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van je gegevens. Dolfinarium Harderwijk blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies

Dolfinarium Harderwijk gebruikt technische en functionele cookies. Daarnaast gebruiken wij analytische cookies; deze maken geen inbreuk op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op je computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld je voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Lees hier meer over onze cookies.

Persoonsgegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Dolfinarium Harderwijk en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een andere, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar [email protected]. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren binnen vier weken op je verzoek. Je hebt de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder: de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging van persoonsgegevens

Dolfinarium Harderwijk neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via [email protected].

Follow Dolfinarium
on social media!

Dolfinarium

Online tickets with discount

Buy your online tickets for the 2020 season and take advantage of extra benefits through our webshop

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
On this moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C