Wil je ook blijven slapen?

Slapen bij dolfijnen

All participants must speak and understand Dutch.

Wat is er nou nóg leuker dan dromen over dolfijnen? Wakker worden en zien dat je helemaal niet hebt gedroomd! In het Dolfinarium kun je namelijk slapen met dolfijnen. Onder water! Een droom die uitkomt…

Met het programma Slapen bij dolfijnen slaap je, samen met je vriendjes, broertjes of zusjes, onder water in de Onder Odiezee. Maar niet voordat je na sluitingstijd door het park mag lopen. Jullie leren van alles over dolfijnen én onze andere bewoners. Ook kom je op plaatsen waar andere bezoekers niet mogen komen. En ’s nachts kijk je tussen het dromen door de hele nacht naar de langszwemmende dolfijnen. Een verjaardagscadeau of kinderfeestje dat je nooit zult vergeten. Je kunt je aanmelden met vriendjes, broertjes en zusjes, neefjes en nichtjes, maar ook alleen. Je beleeft dit programma in een groep van in totaal maximaal 25 kinderen.

Beschikbare data 2022

Slapen bij dolfijnen vindt plaats in de reguliere schoolvakanties. Het programma begint op zaterdag en eindigt op zondag. Er is per programma plek voor maximaal 25 kinderen. Zorg dus dat je op tijd boekt, voordat je plekje weg is!

 • Meivakantie
  • Zaterdag 30 april
 • Zomervakantie
  • Zaterdag 16 juli

Data onder voorbehoud.

Kosten

Het programma Slapen bij dolfijnen kost € 149,- per persoon. Dit is inclusief avondeten, ontbijt, tussendoortjes, een leuk aandenken én een parkbezoek voorafgaand of na afloop van het programma.

Lees van tevoren alle voorwaarden.

Overtuigd?

Reserveer dan snel het meest magische slaapfeestje dat er is! Wees er snel bij, want per slaapfeestje is er een beperkt aantal slaapplekjes beschikbaar..

Neem contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Wie mogen er meedoen?

Het programma Slapen bij dolfijnen is bedoeld voor kinderen van acht tot en met twaalf jaar. Je kunt je aanmelden met vriendjes, broertjes en zusjes, neefjes en nichtjes, maar ook alleen. Je beleeft dit programma in een groep van in totaal maximaal 25 kinderen.

Waar slaap je?

Waar de dolfijnen slapen! Onder water in het Onder Odiezee Café. Alle kinderen mogen slapen voor de grote glazen wand. Zo zie je de dolfijnen langszwemmen vanuit je slaapzak. De begeleiding slaapt een eindje verderop (in dezelfde ruimte).

Wat moet ik allemaal meenemen?
 • Een hoeslaken;
 • Een slaapzak;
 • Je pyjama;
 • Je tandenborstel, tandpasta en andere toiletspullen;
 • Schone (droge) kleding;
 • Eventueel een kussen;
 • Je toegangsbewijs voor deelname;
 • Een goed humeur!
Wat ook handig kan zijn:
 • Een dikke trui of jas, want het kan ’s avonds best koud zijn;
 • Regenkleding, voor als er regen voorspeld is;
 • Een (wegwerp)fototoestel of telefoon met camera.

Het Dolfinarium zorgt voor een slaapmatje. Laat sieraden en andere kostbaarheden maar lekker veilig thuis.

Hoe zit het met eten en drinken?

Tijdens het programma zorgt het Dolfinarium voor avondeten, ontbijt, tussendoortjes en voldoende drinken*. Wij raden het ouders/verzorgers af de deelnemers extra etenswaren zoals snoep mee te geven.

* Heeft de deelnemer een dieet? Geef dit dan door bij het boeken. Ouders/verzorgers van kinderen met een dieet raden wij aan zelf te zorgen voor voldoende alternatieven en de begeleiding hiervan op de hoogte te stellen bij aanvang van het programma.

Hoe zit het met de begeleiding van het programma?

Gedurende het gehele programma Slapen bij dolfijnen zijn medewerkers van het Dolfinarium aanwezig. Bij noodgevallen zijn zij uiteraard ook tijdens het programma te bereiken. Dit zullen ze toelichten bij de start van het programma.

Ook is er buiten de openingstijden van het Dolfinarium nachtbewaking aanwezig. Zij dragen zorg voor de algehele veiligheid op het park.

Mijn kind heeft een beperking. Kan hij/zij deelnemen?

Voor kinderen met een beperking hebben wij geen speciale voorzieningen of professionele begeleiders. Neem daarom altijd eerst contact met ons op. Dan kunnen wij inschatten of je kind aan het programma kan deelnemen.

Soms is het toch mogelijk om deel te nemen met eigen begeleiders. In dat geval koop je alle plekken van het programma op voor je eigen gezelschap. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op via [email protected] of 0341 – 467 460.

Mag ik als ouder ook blijven slapen?

Voor ouders is het niet mogelijk bij het programma aanwezig te zijn. Jammer, hè… Om zelf te genieten van Harderwijk en de omgeving zijn er vlak bij het Dolfinarium voldoende mogelijkheden om te overnachten.

Overige vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via 0341 – 467 460 of [email protected].

Follow Dolfinarium
on social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
On this moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C