Luid jouw vakantie spetterend in: bij het Dolfinarium beleef je namelijk een onvergetelijk dagje uit!

Een dagje naar het Dolfinarium – hét uitje tijdens jouw vakantie!

Kom jij langs tijdens jouw vakantie bij Landal Waterparc Veluwemeer?

In onze ticketshop bestel jij jouw tickets extra voordelig t.o.v. de kassaprijs!

Boek hier tickets voor tijdens jouw vakantie

Samen ontdekken, beleven én beschermen. Ook tijdens jouw vakantie bij Landal Waterparc Veluwemeer!

Samen met jouw hele familie een dagje weg tijdens jouw vakantie? Kom naar het Dolfinarium en dompel jezelf onder in de indrukwekkende onderwaterwereld! Beleef een uniek dagje uit voor het hele gezin en ontdek springende dolfijnen, kolossale walrussen en brullende zeeleeuwen. Laat je verbazen door de mooiste dieren van de zee en ontmoet ze in wel 8 prachtige voorstellingen.

In jouw vakantie ontdek je tijdens jouw dagje uit ook onze twee nieuwste educatieve ruimtes: de Haaibaai en het DolfijnBrein. In het DolfijnBrein maak je kennis met vrolijke tuimelaar dolfijnen. Neem een kijkje in hun betoverende leven en leer alles over hun lichaam en gedrag. In de Haaibaai sta jij daarnaast oog in oog met haaien. Klinkt angstaanjagend, maar dat valt best mee hoor… Wist je dat veel haaien zelfs bedreigd worden? Kom langs en ontdek snel hoe jij ze kunt helpen!

Na een dag vol avontuur zijn er genoeg mogelijkheden om stoom af te blazen: roetsj samen van de vele glijbanen of laat jouw kinderen zelf lekker ravotten in één van onze 4 speeltuinen. Omkijken heb je er niet naar, want jij geniet heerlijk van het het zonnetje op het strand. Wat een dag… Er is zóveel te beleven!

Openingstijden

Het Dolfinarium is van 5 februari t/m 1 maart dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur. In maart zijn wij alleen open in de weekenden en vanaf april zijn wij weer dagelijks open van 10:00 tot 17:00 uur (in juli en augustus, afhankelijk van de drukte en het weer, van 10:00 tot 18:00 uur). Kom jij binnenkort langs voor een spetterend dagje uit? Vanaf 25 oktober zijn wij gesloten en maken wij ons op voor een spetterend nieuw seizoen.

Op naar het Dolfinarium, maar hoe kom ik daar dan?

Jullie dagje Dolfinarium begint al bij de reis ernaartoe. Zodra je Harderwijk binnenrijdt, ruik en proef je de zilte zeelucht al. En onze blauwe koepel is inmiddels wereldbekend in Nederland! Wie van jullie spot ‘m als eerste?

Vanaf Landal Waterparc Veluwemeer is het niet heel ver meer naar het Dolfinarium. In een kleine 10 minuten rijden jullie met de auto via de Harderbosweg richting de N302. Vanaf daar volg je de borden naar de parkeerplaats.

Met het openbaar vervoer ben je iets langer onderweg, namelijk zo’n 20 minuten. Voordeel is wel dat je vanuit de bus heerlijk kunt geniet van het vele water in de omgeving.

Een vakantie vol korting!

Wist je dat je online jouw tickets extra voordelig bestelt? Tijdens jouw vakantie boek jij jouw tickets namelijk met een online korting tot wel € 7,50! Maak daarom snel gebruik van deze actie. Waar wacht jij nog op?

Boek snel jouw tickets

Folgen Sie Dolfinarium
auf Social Media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Jetzt: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C