De magische voorstelling ‘Aqua Bella’ – Ontdek de tuimelaar dolfijnen

Ontdek de magische dolfijnenvoorstelling Aqua Bella: een onvergetelijke ervaring waarbij jij oog in oog staat met prachtige tuimelaar dolfijnen. De voorstelling verbaast en ontroert: Moeder Aarde heeft jouw hulp namelijk hard nodig! Samen dragen we zorg voor de natuur en het vinden van de juiste balans. Doe jij mee?

Een verbazingwekkende voorstelling met een leerzame knipoog

Ah Aqua Bella… In dit educatieve spektakel zwemmen de dolfijnen jou tegemoet: met indrukwekkende sprongen, diepe duiken en vrolijk gespeel laten zij jou zien hoe mooi de natuur is én hoe belangrijk het is om er goed voor te zorgen. Heb jij deze prijswinnende voorstelling nog niet gezien? Kom dan heel snel kijken! Psst… Hij is zelfs bekroond met een Brass Ring Award.

Duik mee en ontdek de natuurlijke woonplaatsen van de tuimelaar dolfijn

In Aqua Bella duik jij mee met de tuimelaar dolfijnen van het Dolfinarium en ga je op wereldreis langs alle plekken waar zij in de natuur leven. Dolfijnen wonen op veel verschillende plekken: mede dankzij hun intelligentie kunnen dolfijnen zich namelijk aanpassen aan veel verschillende leefgebieden. In Aqua Bella beleef jij daarom in een half uur tijd één groot avontuur: je reist van Afrika naar Azië en van de diepste jungles tot de koudste poolkappen. Het lijkt bijna wel een tijdmachine! Hoe dit in zijn werk gaat? Dat moet je natuurlijk met jouw eigen ogen ervaren. Wel kunnen we vast vertellen dat dit je lang bij zal blijven…

Slimme dieren, die dolfijnen

Wist jij dat dolfijnen súper slim zijn? In Aqua Bella leren zij jou op een leuke manier dat plastic bijvoorbeeld niet in de zee thuishoort. En ja, ook jij kan daarbij helpen. In Aqua Bella leer jij van Moeder Aarde het belang van de natuur en hoe we deze kunnen beschermen. De dolfijnen doen in ieder geval mee! En jij?

Benieuwd naar de voorstelling?

Aqua Bella is vrij toegankelijk voor alle bezoekers op ons park!

Koop hier jouw tickets

Folgen Sie Dolfinarium
auf Social Media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Jetzt: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C