Meer informatie of direct reserveren?

Eten en drinken voor groepen en zakelijke gasten

Van een dagje Dolfinarium ga je – letterlijk en figuurlijk – watertanden. Bovendien is niets zo goed voor het groepsgevoel als samen eten en drinken. Daarom bieden we allerlei mogelijkheden voor catering en horeca. Van een warm welkom voor jouw hele groep met koffie en gebak en brullende zeeleeuwen op de achtergrond, tot een uitgebreid dinerbuffet met zicht op de dolfijnen als aanvulling op jouw bedrijfsuitje of groepsbezoek. Van onze culinaire mogelijkheden loopt het water je in de mond.

Culinaire mogelijkheden

Ontvangst

Kom je met een groep? Geef dan jouw gasten een warm welkom. Een eenvoudige ontvangst met koffie, thee of fris? Of heb je iets te vieren waarbij een gebakje niet kan ontbreken? Voor groepen vanaf vijftien personen creëren we in overleg een gezamenlijk welkomstmoment. En dat kan in al onze locaties.

 • Koffie-/theebuffet – € 3,80
  Een buffet met een heerlijk vers kopje koffie of thee. En het tweede kopje is helemaal gratis! Voor de kinderen is er limonade.
 • Koffie/thee met minimuffin – € 4,50
  Een buffet met een heerlijk vers kopje koffie of thee met minimuffins. En het tweede kopje is helemaal gratis! Voor de kinderen is er limonade.
 • Koffie/thee met luxe muffin – € 5,20
  Een buffet met een heerlijk vers kopje koffie of thee met een luxe muffin. En het tweede kopje is helemaal gratis! Voor de kinderen is er limonade.
 • Koffie/thee met appelgebak – € 5,75
  Een buffet met een heerlijk vers kopje koffie of thee met heerlijk appelgebak. En het tweede kopje is helemaal gratis! Voor de kinderen is er limonade.
 • Koffie/thee met gesorteerd gebak – € 6,00
  Een buffet met een heerlijk vers kopje koffie of thee met gesorteerd gebak. En het tweede kopje is helemaal gratis! Voor de kinderen is er limonade.
 • Frisdrank met snoepjesbuffet – € 5,20
  Een buffet met verschillende frisdranken met een snoepjesbuffet. Een feest voor kinderen! En het tweede glaasje drinken is helemaal gratis.
Lunch

Een verzorgde lunch is de perfecte break van de dag.

Afhaalvouchers

Laat je groep zelf een arrangement afhalen met onze vouchers. Handig tijdens een parkbezoek.

Dinerbuffet

Van winterse stamppot tot zomerse barbecue – laat je verrassen door een smakelijk dinerbuffet.

Uitgeserveerd diner

Stel zelf een menu samen speciaal voor jouw gasten en geniet samen van een onbezorgd diner.

Dessert

Tijd voor een toetje! Dé perfecte afsluiting van elk diner.

Borrel

Als proostmoment tussendoor of als afsluiting van je bijeenkomst – een borrel draagt zeker bij aan de gezelligheid!

Meer weten?

We denken graag met je mee om samen de perfecte culinaire ervaring te creëren voor jou en jouw gasten. Neem contact met ons op via 0341 – 467 411 of vraag een offerte aan.

Ga naar ons contactformulier

Locatiemogelijkheden

Een theaterzaal of feestzaal, op het strand, onder water bij de dolfijnen… Het Dolfinarium heeft zoveel verschillende locaties om jouw borrel, lunch of diner tot een geslaagd evenement te maken! Ontdek onze locaties.

Folgen Sie Dolfinarium
auf Social Media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Jetzt: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C