Wil je meer informatie of wil je een zaal reserveren?

Ontdek onze locatie: de Dageraad

Een unieke locatie naast ons eigen strand: de Dageraad is de perfecte locatie voor een smakelijk begin, een rustmoment tussendoor of juist voor de afsluiting van jouw evenement. En op de aangrenzende terrassen kan iedereen aan het eind van de dag, onder het genot van een drankje, de prachtige zonsondergang bewonderen… Wat een plek! De locatie bestaat uit twee zalen, die jou en jouw gasten maar al te graag welkom heten. Beide hebben een landelijke uitstraling met een tropisch tintje (heb jij de palmbomen en fleurige bloemen al gespot?), maar kunnen natuurlijk volledig naar eigen wens worden aangekleed.

Over de zaal

De Dageraad is opgesplitst in twee delen: ‘Dageraad Hoog’ en ‘Dageraad Laag’.

Dageraad Hoog

Door zijn unieke lichtinval is de Dageraad Hoog een bijzonder mooie locatie. De zaal is ruimtelijk, licht en open en juist dit creëert de perfecte sfeer voor bijvoorbeeld een speciaal diner. Het restaurant beschikt over een groot terras aan het strand, waar jullie heerlijk in de zon kunnen zitten.

Dageraad Laag

Liever op zoek naar een iets intiemere zaal om jouw evenement te organiseren? Dan is de Dageraad Laag perfect voor jouw gezelschap. De zaal heeft een warme uitstraling en beschikt over een beamer met scherm, waardoor je gemakkelijk vergaderingen, presentaties of lezingen houdt.

dageraad

Folgen Sie Dolfinarium
auf Social Media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Jetzt: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C