Meer weten of reserveren?

Exclusieve extra’s

Je hebt een doldwaas idee, maar denkt dat het niet mogelijk is? Zoals een bedrijfspresentatie geven waarbij een zeeleeuw je sidekick is, of een van je gasten in het zonnetje zetten als assistent bij een dolfijnentrainingsessie? Reken maar dat het kan! Het Dolfinarium maakt het mogelijk. Ben jij op zoek naar een dag waar jouw medewerkers of relaties nog lang over napraten? Met een van onze exclusieve voorstellingen genieten jullie je samen met je medewerkers of relaties van een dolfijnen- óf zeeleeuwenvoorstelling, speciaal voor jouw gezelschap – waar je al dan niet zelf de hoofdrol in speelt. Of geef laat je jouw gasten zelf de touwtjes in handen nemen bij een trainingsessie met dolfijnen of zeeleeuwen! Het wordt gegarandeerd een dag waar jullie nog lang over napraten…

Ontdek alle mogelijkheden!

Exclusieve dierenbegeleiding

Staat er een evenement of bedrijfspresentatie op de planning? Vraag een dolfijn, walrus of zeeleeuw om je sidekick te zijn! Jouw event in een toch al bijzonder DolfijndoMijn, Walrussenwal of Zeeleeuwentheater krijgt een éxtra spetterende wending als je onze dieren erbij betrekt. Maak bijvoorbeeld je splinternieuwe bedrijfslogo bekend dankzij springende dolfijnen, of laat onze dieren je concert begeleiden. En reken maar dat de dieren het leuk vinden: samen stelen jullie de show!

Begeleiding door een van onze dieren is altijd maatwerk. Wij denken graag met je mee.

Neem contact met ons op

Exclusieve trainingsessie

De kracht van de voorstellingen met onze dieren zit hem in de samenwerking tussen verzorger en dier. De band die zij samen hebben opgebouwd, maakt de samenwerking zo magisch. Laat je medewerkers of relaties proeven hoe bijzonder dit is door hen een exclusieve trainingssessie met dolfijnen of zeeleeuwen te laten beleven. Een programma van ongeveer een halfuur, waarin onze verzorgers alles vertellen over hoe de voorstellingen tot stand komen en hoe het uitdagen van deze intelligente dieren in zijn werk gaat. Het is zelfs mogelijk om een van jouw gasten bij de training te laten assisteren. Een droom die uitkomt!

Neem contact met ons op

Exclusieve voorstelling

Betover jouw gasten met een van onze exclusieve voorstellingen, die speciaal voor jullie gepresenteerd wordt. Zoals Oceanica, Europa’s grootste dolfijnenvoorstelling. Een onvergetelijk spektakel waarbij jullie oog in oog staan met onze prachtige tuimelaar dolfijnen. Of de spannende en leerzame voorstelling Avontureneiland en het magische amulet, waarin jullie samen op avontuur gaan met de Californische zeeleeuwen. Dat de voorstellingen exclusief gegeven worden voor jouw gasten, maakt de beleving extra bijzonder.

Neem contact met ons op

Jouw event op maat

Je kunt het zo gek niet bedenken, of het Dolfinarium maakt het mogelijk. Een barbecue-beachfeest bij de ondergaande zon? Een rode loper voor je gasten waarna een treintje ze door het park vervoert? Of het Dolfinarium afhuren speciaal voor jouw gezelschap? De mogelijkheden zijn eindeloos. Hier gaan we dan ook graag met je in overleg.

Neem contact met ons op

Meer weten?

We denken graag met je mee. Neem contact met ons op via 0341 – 467 411 of vraag een offerte aan.

Ga naar ons contactformulier

Folgen Sie Dolfinarium
auf Social Media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Jetzt: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C