Jouw concert in het Dolfinarium

Jouw optreden in één van onze locaties...

Maak jouw voorstelling nóg indrukwekkender: zoek jij een spetterende locatie voor een koor of een concert? Dan is Dolfinarium misschien wel iets voor jou!

Neem contact met ons op!

Een muziekvoorstelling in het DolfijndoMijn

Stel je voor: de voorstelling gaat beginnen. Het publiek zit op de tribunes rondom het podium. Het wordt langzaam stil in de grote zaal. Plotseling komen vijf dolfijnen tevoorschijn en maken een prachtige sprong! Het eerste koor zet in, het orkest volgt. De akoestiek van de ronde zaal doet verder zijn werk. Dat wordt een avondje heerlijk met elkaar genieten.

In de grote koepel van het Dolfinarium bieden wij podium voor een spetterende voorstelling van een koor of concert te midden van een publiek voor 2500 gasten. Een ideale locatie voor muziekvoorstellingen dus. Deze locatie is ook zeer geschikt voor een bedrijfsuitje of groepsuitje. Zoek je een unieke locatie om jouw concert of nieuwe product te presenteren? Maak het nog inspirerender met de begeleiding van dolfijnen tijdens jouw concert of bedrijfsuitje!

Het Dolfinarium beschikt over alle audio- en visuele middelen voor de technische ondersteuning van jouw muziek en concert- en koor.

Voorstelling of bedrijfsuitje op maat

Het Dolfinarium beschikt over negen locaties – van kleinere ruimtes vanaf 25 personen tot een theaterzaal die ruimte biedt aan 3.000 personen. Daarnaast bieden we vele extra’s, zoals toegang tot de rest van het park of zelfs een exclusieve voorstelling of een trainingsessie met dolfijnen of zeeleeuwen.De mogelijkheden zijn oneindig. Samen kijken we naar de voor jou perfecte invulling van jouw voorstelling en zorgen we voor een dag die je gasten niet snel zullen vergeten.

Folgen Sie Dolfinarium
auf Social Media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Jetzt: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C