Zelf je kerstpakket samenstellen op de kerstpakkettenmarkt in het Dolfinarium

Ben je op zoek naar een origineel personeelscadeau en wil je het als bedrijf eens een keertje anders doen? Dan hebben wij iets leuks voor je! Samen met je collega’s op de kerstpakkettenmarkt in het Dolfinarium kun je namelijk zelf je kerstpakket samenstellen met regionale producten van ondernemers uit Harderwijk en omgeving. Dat wordt samen genieten van een sfeervol personeelsuitje in kerstsfeer met mooie dierenvoorstellingen.

De data voor 2020 zijn helaas nog niet bekend.

Meer informatie?

Wij helpen je graag verder. Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact met ons op!

Hoe werkt de Dolfinarium kerstpakkettenmarkt?

Op de kerstmarkt wordt er met speciaal gedrukt kerstgeld betaald. Je bepaalt zelf de hoogte van het bedrag waarmee je medewerkers een kerstpakket kunnen samenstellen. Er is volop keuze uit onder andere sieraden, parfum, boeken, vlees- en visspecialiteiten, speelgoed en woonaccessoires. Zo is er voor iedereen iets leuks te kiezen!

Tussendoor kun je genieten van het Dolfinarium in kerstsfeer met kerstbomen, sfeervolle verlichting, winterse aankleding, glühwein en warme chocolademelk. Er zijn een aantal dierenvoorstellingen te bekijken. De kosten voor dit arrangement zijn slechts €5,00 (excl. BTW) per medewerker. Het gezin van de medewerker mag gratis mee naar binnen en geniet mee van de kerstmarkt en voorstellingen.

Bedrijfsuitje tijdens de kerstmarkt

Samen het jaar afsluiten met een kerstborrel, personeelsfeest of een speciaal samenzijn: een speciaal bedrijfsuitje tijdens de kerstpakkettenmarkt maakt jouw bezoek aan de kerstpakkettenmarkt compleet. Het Dolfinarium heeft hiervoor meerdere evenementenlocaties beschikbaar, voor gelegenheid van een borrel met hapjes en drankjes tot een uitgebreid dinerbuffet.

Contact Dolfinarium

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Wij helpen je graag verder. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 0341 – 467 411.

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium

Reserveer jouw bezoek!

Reserveer nu jouw bezoek voor seizoen 2022 en ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C