Ontmoet onze dolfijnen: win elke dag een programma t.w.v. € 80,-!

Je kent het wel: vroeger als klein meisje of jonge man was het jouw ultieme droom om bij dolfijnen het water in te stappen. De vrolijke en vooral magische dieren die op je af komen zwemmen, samen even echt contact maken, de dieren aanraken en een handgebaar leren…

Maar het blijft niet langer bij dromen, want wij geven jou deze zomer de mogelijkheid om een ontmoeting met dolfijnen te winnen! Met deze actie maak jij namelijk kans op het programma ‘In het water met dolfijnen’, waarbij jij letterlijk bij de dolfijnen in het water stapt. Daarnaast krijg je van ons ook een entreekaart voor toegang tot het Dolfinarium. Zo geniet je ook nog eens van ons park!

Wat is ‘In het water met dolfijnen’?

In het Dolfinarium kun je kennismaken met de meest magische dieren van de oceaan: tuimelaar dolfijnen! Je trekt een waadbroek aan en stapt letterlijk in hun leefomgeving. Je leert hoe de dolfijnen leven en hoe ze verzorgd worden. Ook krijg je zelf de mogelijkheid om contact te maken met de dolfijnen. Je kijkt mee tijdens het voeren en spelen. Je leert van een verzorger een handgebaar waarmee je een dolfijn bijvoorbeeld mag laten zingen, staartzwaaien of natspatten. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, mag je ook nog een dolfijn aanraken en ga je ermee op de foto. Een unieke ervaring die je nooit meer vergeet!

Wat houdt de actie in en hoe kan ik kans maken?

Ha, we dachten al dat je daar benieuwd naar zou zijn. Als je kans wilt maken op een gratis ‘In het water met dolfijnen’-programma, dan meld je je aan via het onderstaande aanmeldformulier. Elke dag* worden er winnaars gekozen: grote kans dat jij erbij zit dus! De programma’s vinden plaats van 29 juli 2019 t/m 11 augustus 2019. Naast toegang tot het programma ontvang je ook één geldig entreebewijs tot het Dolfinarium. Hiermee kun je ook nog eens de hele dag genieten van ons park.

*Elke dag gedurende de actieperiode: 10 t/m 23 juli 2019.

Voorwaarden voor deelname

Let op: voor de veiligheid van mens én dier dien je te voldoen aan een aantal voorwaarden

 • Je bent minimaal 13 jaar oud

  Normaalgesproken mag je bij het programma deelnemen vanaf 8 jaar oud. Kinderen van 8 t/m 12 jaar mogen echter alleen deelnemen onder begeleiding van een deelnemende en betalende volwassene (18 jaar of ouder). Gezien wij voor extra deelnemers geen plekken kunnen garanderen gedurende de toegewezen dag, geldt voor deelname aan deze actie een minimum van 13 jaar oud.

  Dit is voor de veiligheid van het deelnemende kind. Kinderen reageren vaak anders tijdens speciale en bijzondere gelegenheden waardoor ze vaak extra aandacht nodig hebben waarvoor o.a. de begeleiding nodig is.

 • Je bent minimaal 140 cm lang

  Tijdens het programma sta je in het water in een waadbroek. Vanwege de diepte van het water, dient de deelnemer minimaal 140 cm lang te zijn.

  De lengte is vastgesteld om veiligheidsredenen en om te voorkomen dat je nat wordt. Een waadbroek die volloopt met water wordt erg zwaar waardoor lopen en bewegen bemoeilijkt wordt en voor vervelende en onveilige situaties kan zorgen.

  Uitzonderingen worden niet gemaakt en mensen die te klein zijn kunnen daarom ook niet deelnemen.

 • Je bent gezond, niet zwanger en kunt zelfstandig lopen en staan

  Tijdens het programma wordt er gelopen op gladde ondergrond. Een groot gedeelte van het programma sta je zelfstandig tot ongeveer je middel in het water. Ook loop je zelfstandig via een trappetje het water in en uit. Het is daarom tevens van belang dat je een goede lichamelijke conditie hebt en kunt zwemmen. Kan je dit niet of moeilijk dan is deelname niet mogelijk.

  Daarnaast is het voor de veiligheid van mens en dier belangrijk dat je geen verstandelijke beperking hebt, geen stoornis hebt binnen het autistisch spectrum en/of aanverwante syndromen die van invloed kunnen zijn op deelname aan een programma in een onbekende groep, niet zwanger bent, geen besmettelijke huidproblemen en/of uitwendige ontstekingen hebt, niet lijdt aan epilepsie of hart- en vaatziekten, geen medicijnen gebruikt die de weerstandfunctie onderdrukken of die een negatieve invloed kunnen hebben op de rijvaardigheid.

 • Je spreekt en verstaat Nederlands of Engels

  Voor de veiligheid van mens en dier is het belangrijk dat je aanwijzingen direct kunt opvolgen. Elke deelnemer dient Nederlands of Engels te spreken/verstaan, elke andere taal of vertalen langs de kant is niet toegestaan. Standaard wordt het programma aangeboden in het Nederlands. Dit kan optioneel worden veranderd.

  For our regular programs it is mandatory to speak and understand Dutch or English. It is important to be able to understand the instructions for your own safety and the safety of our animals. Dutch is used as a standard language of the program. However, this could be changed to English if necessary.

 • Je hebt maximaal schoenmaat 50

  Bij het dragen van een waadbroek wordt er gekeken naar de schoenmaat. Wij hebben waadbroeken t/m schoenmaat 50. De waadbroeken rekken weinig mee waardoor het weleens voorkomt dat iemand een waadbroek moet nemen met een grotere schoenmaat dan zijn/haar eigen maat. Dit heeft echter heeft niet de voorkeur omdat lopen en bewegen bemoeilijkt wordt en voor vervelende en onveilige situaties kan zorgen.

  Mocht je een sterk afwijkende maat hebben, neem dan voor je een reservering maakt contact op om te informeren of er kleding beschikbaar is.

Laat jouw droom uitkomen en geef je op!