Pre-zomer Sale

Profiteer van de Pre-Zomer Sale

Openingstijden

Klik hier voor de actuele openingstijden.

Waterpret

Waterpret is geopend op dagen waar de temperatuur 20 graden Celcius of hoger is.

Parkeren

Alles over de route en het parkeren voor het Dolfinarium vind je hier.

Vragen

Bekijk onze veelgestelde vragen eens!

Pre-Zomer Sale

Tijdens de Pre-Zomer Sale profiteer je van extra goedkope entreetickets voor jouw dagje Dolfinarium. Tickets koop je via deze speciale actiepagina voor €18,50. Dat is meer dan €11,00 korting per ticket! Met wie kom jij de wondere waterwereld van héél dichtbij ontdekken?

Pre-zomer Sale

  • Baby-/peuters van 0-2 jaar hebben gratis entree.
  • Actie geldt alleen online en op gedateerde tickets aangeschaft via de webshop van het Dolfinarium. Je ticket is alleen geldig op de door jou gekozen datum.
  • Bezoekdatum naar keuze (van 26-06-2023 t/m het hele seizoen), ook te gebruiken in de zomervakantie!
  • De Pre-Zomer Sale loopt van maandag 26 juni t/m zondag 16 juli 2023.

Ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij

Bij het Dolfinarium sta je oog in oog met kolossale walrussen, brullende zeeleeuwen en springende dolfijnen. Wauw! Met negen prachtige, educatieve voorstellingen, waaronder het nieuwe Zeeleeuwen College én een gloednieuwe familie show in ons theater, leer je meer over de natuur en beleef je samen met jouw familie en vrienden een dag om nooit te vergeten.

Nieuw! Zeeleeuwen College

Volg een college met Californische zeeleeuwen in het Zeeleeuwen College! Leer alles over de Californische zeeleeuwen en hun natuurlijke eigenschappen en gedrag in deze interactieve, verrassend educatieve show.

Nieuw! Familie show met onze zeemeermin

Beleef de betovering van de diepzee deze zomer in het Dolfinarium met onze nieuwste theaterproductie: “Zo helder als water”. Een zeemeerminavontuur vol humor, ontdekking en bewustwording, geproduceerd door Van ’t Ende Producties.

Van 15 juli tot 27 augustus 2023 duik je met zeemeermin Ziziana en haar zeevrienden in het diepste van de oceaan en kom je oog in oog te staan met de uitdagingen van de onderwaterwereld. Dus plan nu jouw unieke ‘dagje uit’ in het Dolfinarium en ontdek de magie en de boodschap van “Zo helder als water”. Nieuwsgierig? Lees hier meer!

Kom jij ook snel naar het Dolfinarium?

Reserveer nu jouw bezoek en ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij!

Koop tickets!
Afbeelding bij Oceanica

Oceanica

Samen voor de oceaan: in deze indrukwekkende dolfijnenvoorstelling staan de onderwaterwereld en de dieren die daar leven volledig centraal.

Afbeelding bij Openingstijden

Openingstijden

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C