Waterpret

Dolfinarium Zomerpas

Koop jouw Zomerpas online!

Geniet in juli en augustus élke dag van het Dolfinarium voor slechts € 35,- per persoon.

Ga snel naar de ticketshop

Geniet de hele zomer van de wondere waterwereld met de Dolfinarium Zomerpas

Verblijf jij deze zomer op een camping of hotel in Harderwijk (of in de buurt)? Heb jij even geluk! Want met de Dolfinarium Zomerpas kun je het Dolfinarium in juli en augustus* elke dag bezoeken. Dat betekent natuurlijk een zomer vól plezier voor jouw hele familie: ontmoet jouw favoriete dieren en kom heerlijk afkoelen in de waterspeeltuin Waterpret. En dat de hele zomer lang. Klinkt goed, toch? Laat die zomervakantie dus maar komen!

Enne… Wees er snel bij, want er zijn slechts 2.500 Zomerpassen verkrijgbaar.

*De Zomerpas is onbeperkt geldig van 1 juli 2019 t/m 1 september 2019. Een Zomerpas is geldig voor één persoon. Zolang de voorraad strekt.

Over het Dolfinarium

Ben jij klaar voor een spetterend dagje uit? Dompel jezelf onder in de onderwaterwereld van het Dolfinarium, het grootste zeezoogdierenpark van Europa! Sta oog in oog met springende dolfijnen, kolossale walrussen en brullende zeeleeuwen. Met acht voorstellingen, vier speeltuinen én de waterattractie Waterpret, beleef jij een dag om nooit te vergeten! Duik nóg dieper in het leven van de tuimelaar dolfijn en leer alles over hun lichaam en gedrag in DolfijnBrein. Of ontmoet de dieren die in onze eigen Noordzee leven in het Roggenrif. Echte durfallen stoppen zelfs hun hand even onder water om te ervaren hoe roggen en haaien aanvoelen. Wist jij trouwens dat veel haaien bedreigd worden? Kom langs in de Haaibaai en ontdek snel hoe jij ze kunt helpen! Een dag vol belevenissen… Wanneer kom jij langs?

Spetter mee in de waterattractie Waterpret

Leuke glijbanen, spetters en natuurlijk heel veel water: in deze waterspeeltuin kan iedereen zich vermaken! Glij razendsnel naar beneden of zoef over de kronkelende glijbaan. Durf jij ze allemaal te proberen?

Zelfs de allerkleinsten kunnen spelen en spetteren op de speciale kleine glijbaan. Neem dus jouw zwemspullen mee!

Ligweide en terras

Klaar om even een momentje te ontspannen na alle indrukken van de dieren? Rondom de waterattractie is een ligweide met ligbedden aangelegd. Hier kun je heerlijk genieten van de zon. Natuurlijk kun je ook jouw eigen handdoek meenemen en neerstrijken op het gras. Dorst, honger of trek in een ijsje? Een verfrissend drankje of een hapje kun je bestellen in de horecagelegenheid met het terras. Kortom, Waterpret is heerlijk voor jong en oud!

*Let op: Waterpet is alleen geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud en is alleen open bij mooi weer. Twijfel je? Vraag het dan even na bij onze receptie.

Wees er snel bij!

Er zijn slechts 2.500 Zomerpassen beschikbaar. Waar wacht je nog op?

Hup, naar de ticketshop!

Tarieven/Tickets