World Cleanup Day

Tijd om de aarde een flinke schoonmaakbeurt te geven. Help jij ons mee?

Op 21 september 2019 is het zover: World Cleanup Day. Een dag waarop mensen van over de hele wereld zich inzetten voor een schone aarde. Moeder Natuur heeft namelijk een flinke schoonmaakbeurt nodig. Pak daarom een prikstok en een grote vuilniszak en help ons mee!

Bezoek ons park extra voordeling tijdens World Cleanup Day!

Om de dag zo toegankelijk mogelijk te maken, kun je online jouw tickets voor deze dag extra voordelig kopen: namelijk voor € 15,50 i.p.v. € 17,50 (online prijs). Waar wacht jij nog op?

Hup, naar de ticketshop!

Wat doet het Dolfinarium tijdens World Cleanup Day?

Met een team vrijwilligers trekken wij Harderwijk in. Voor onze schoonmaakactie verzamelen wij om 9:00 uur bij het entree, waarna wij om 9:30 uur van start gaan. Met een prikstok in de ene hand en een vuilniszak in de andere: in kleine groepjes gaan we op pad om Harderwijk (en dus een stukje van onze mooie planeet) schoon te maken. De schoonmaakactie duurt tot ongeveer 11:30 uur. En natuurlijk mag jij ook meehelpen! Wij zorgen voor voldoende prikstokken, knijpers, handschoenen en vuilniszakken. Meld je daarom snel aan via ons Facebookevent. Enne… Als jij na jouw bijdrage aan Moeder Natuur nog wilt genieten van ons park, dan is er speciaal voor jou een VIP-stoel gereserveerd om je extra in het zonnetje te zetten.

Spelen en doen: daar kun je wat van leren!

Tijdens deze bijzondere dag gaan we graag een stapje verder om jou meer te leren over de plasticsoep, zwerfafval en het gevaar daarvan voor de oceaan en de dieren die daar leven. Op het Dolfinarium hebben wij daarom verschillende activiteiten georganiseerd. Knutsel jouw eigen plastic dolfijn, ontdek wat je allemaal kunt vinden op het strand én help ons een echte flessendoppenmozaïek te maken. Kortom: er is genoeg te doen en te beleven!

Neem jouw eigen petfles mee

Heb je nog een petfles over thuis? Neem hem mee naar deze bijzondere dag. Jouw dopje zullen we gebruiken voor ons kunstwerk en met de fles maak je er zelf één!

Tarieven/Tickets