In het water met dolfijnen – VIP

Is het jouw grote wens om een dolfijn van dichtbij te ontmoeten? Met het programma ‘In het water met dolfijnen VIP’ wordt dit éxtra bijzonder!

In het water met dolfijnen
Stap in het water waar de dolfijnen leven en ontdek hoe de dieren leven en verzorgd worden. Zelf krijg je een extra mogelijkheid om contact te maken met de dolfijnen ten opzichte van het reguliere programma ‘In het water met dolfijnen’. Je kijkt mee tijdens het voeren en spelen. Je leert van een trainer een handgebaar waarmee je een dolfijn bijvoorbeeld mag laten zingen, staartzwaaien of natspatten. Je mag een dolfijn aanraken en je gaat op de foto* met een dolfijn. Een unieke ervaring die je nooit meer vergeet!

Kijkje achter de schermen
Aansluitend krijg je een exclusieve rondleiding en kijkje achter de schermen in het DolfijndoMijn. Je woont een trainingssessie bij vanaf het showplatform waar normaal alleen de verzorgers mogen komen. Zo zie je de dolfijnen nog een keer van heel dichtbij! Doordat de luiken in het dak van het DolfijndoMijn geopend zullen zijn, zie je de ruimte in een lichte, open sfeer. Daarnaast ga je naar de ruimte ónder het showplatform. Daar zie je de dolfijnen van onder water en komen ze misschien wel recht op je af zwemmen!

Educatieve waarde
Tijdens het programma leer je alles over de dolfijnen. Je leert bijvoorbeeld over de soort ‘tuimelaar dolfijn’, hun natuurlijke gedrag en hoe de verzorgers de dieren verzorgen.

Fastpass
Na het programma ontvang je een Fastpass. Met de Fastpass hoef je niet meer in de rij te wachten bij de drie hoofdvoorstellingen:

 1. Dolfijnenvoorstelling ‘Aqua Bella’ in DolfijndoMijn
 2. Zeeleeuwenvoorstelling ‘Avontureneiland en het magische amulet’ in het Zotte Zeeleeuwentheater
 3. Walrussenvoorstelling ‘Snor(rrr)show’ in Walrussenwal

Bij deze voorstellingen kun je via de speciale Fastpass-ingang naar binnen. In het DolfijndoMijn zijn speciale plekken voor je gereserveerd, zodat je daar altijd voorzien bent van de beste zitplek!
Graag voor deelname de voorwaarden en veelgestelde vragen goed doorlezen.

*De foto wordt door een fotograaf van het Dolfinarium genomen. Na afloop van het programma ontvang je een afgedrukt exemplaar van de beste foto.
* Als deelnemer dien je Nederlands of Engels te verstaan. As a participant you need to understand Dutch or English.

 • Hoe laat begint het programma?

  Het programma ‘In het water met dolfijnen VIP’ begint altijd om 10:00 uur ’s ochtends. Zorg daarom dat je op tijd aanwezig bent bij het Dolfinarium, hou er rekening mee dat het ongeveer 10 minuten lopen is vanaf de parkeerplaats.

 • Wat ga je doen?

  • Je gaat in een waadbroek op visite bij de dolfijnen;
  • Je zit met maximaal 8 personen in een groep;
  • Je staat voor enige tijd in het water bij de dolfijnen waarin je meerdere uitgebreide interactiemomenten met de dolfijnen hebt;
  • Je woont op het showplatform in het DolfijndoMijn een exclusieve trainingssessie bij;
  • Je gaat naar de ruimte onder het showplatform waar je de dolfijnen van onder water ziet zwemmen;
  • Totale programmaduur: 1,5 uur, inclusief instructies, omkleden en rondleiding;
  • Er wordt niet gezwommen met dolfijnen;
  • Na afloop ontvang je een gratis foto!

In het water met dolfijnen - VIP

Ook als VIP op visite bij de dolfijnen?

Reserveer nu voor € 125 p.p.!

Tarieven/Tickets