Schoolreisje

Een schoolreis naar het Dolfinarium is een leuk en leerzaam dagje uit voor de klas en een zorgeloos dagje uit voor de meesters, juffen en begeleiders! Met negen voorstellingen en vier speeltuinen is er genoeg te beleven in één dag. Tijdens jouw schoolreisje leer je op een speelse en interactieve manier alles over de dieren van het Dolfinarium.

Leerzaam!

Educatief lesprogramma (bovenbouw)
Speciaal voor basisscholen is er een interactief lesprogramma ontwikkeld. Je bezoekt met de hele klas twee diersoorten: walrussen en dolfijnen, of bruinvissen en zeeleeuwen. Je leert over het gedrag, de leefomgeving en de bedreigingen van de bezochte diersoorten. Maar ook hoe jij kan helpen om de soortgenoten in de natuur te beschermen!

Dier & Doe Game (onderbouw)
Bij de Dier & Doe Game leren kinderen op een speelse en actieve manier meer over de dieren die in het Dolfinarium leven. Het spel bestaat uit leuke vragen en grappige opdrachten. De kinderen komen zo meer te weten over bijvoorbeeld het voedsel dat de dieren in het Dolfinarium eten.

Extra mogelijkheden

Reserveer snel en ontvang een aantrekkelijke vroegboekkorting

Boek jouw schoolreis nu extra voordeling tot 31 december 2018! Je betaalt dan namelijk slechts € 9,95 p.p. in plaats van €11,25 p.p.. Reserveringen vanaf januari tot april 2019 profiteren van de vroegboekprijs van €10,25 p.p..

Tarieven/Tickets