Actieticket september & oktober

Online bestel jij jouw tickets met korting!

Wist je dat je online jouw tickets extra voordelig bestelt? Boek nu jouw tickets online met korting tot wel €11,00!
De actie is alleen online geldig. Waar wacht jij nog op?

Boek snel jouw tickets

Tickets voor mei en juni zijn beschikbaar op deze pagina.

Samen met jouw hele familie een dagje weg? Kom naar het Dolfinarium en dompel jezelf onder in de magische onderwaterwereld! Beleef een uniek dagje uit voor het hele gezin en ontdek springende dolfijnen, kolossale walrussen en brullende zeeleeuwen. Laat je verbazen door de mooiste dieren van de zee en ontmoet ze in wel 8 prachtige voorstellingen.

Ontdek onze twee nieuwste educatieve ruimtes: de Haaibaai en het DolfijnBrein. In het DolfijnBrein maak je kennis met vrolijke tuimelaar dolfijnen. Neem een kijkje in hun betoverende leven en leer alles over hun lichaam en gedrag. In de Haaibaai sta jij daarnaast oog in oog met haaien. Klinkt angstaanjagend, maar dat valt best mee hoor… Wist je dat veel haaien zelfs bedreigd worden? Kom langs en ontdek snel hoe jij ze kunt helpen!

Na een dag vol avontuur zijn er genoeg mogelijkheden om stoom af te blazen: roetsj samen van de vele glijbanen of laat jouw kinderen zelf lekker ravotten in één van onze vier speeltuinen. Omkijken heb je er niet naar, want jij geniet heerlijk van het zonnetje op het strand. Wat een dag… Er is zóveel te beleven!

 

Let op: de onderstaande aanbieding is ten opzichte van de reguliere kassaprijs (aan de deur). De aanbieding geldt dus niet als jij jouw ticket op ons park zelf koopt.

Tarieven/Tickets