Kinderticket: entree + gratis ijsje en cadeautje bij Hans & Grietje

Met korting naar het Dolfinarium én een verrassing bij Hans & Grietje

Tijdens een uitje is het tijd om even helemaal uit te pakken. En als je dan toch in de buurt bent, is een goede afsluiter met een lekkere pannenkoek helemaal een feestje!

Hup, naar de ticketshop!

Dat wordt smullen geblazen! Want met dit Hans & Grietje actieticket* ontvang jij namelijk een gratis middelgroot ijsje (t.w.v. €3,-) én een cadeautje (t.w.v. € 2,-) bij pannenkoekenhuis Hans & Grietje in Zeelwolde. Zo genieten de kids niet alleen van een dagje Dolfinarium, maar kunnen zij zich ook helemaal uitleven bij Hans & Grietje. Laat het ticket zien bij het pannenkoekenhuis en geniet!

*Let op: dit ticket is alleen geldig voor kinderen tot en met 11 jaar. Tickets voor volwassenen bestel je hier (zonder datum) of hier (met datum).

Over pannenkoekenhuis Hans & Grietje

Te midden van het prachtige Flevolands polderlandschap, in de “achtertuin” van Amsterdam, is een betoverend sprookje te vinden! Hans & Grietje Pannenkoekenhuis en speelpark ligt in het prachtige Zeewolde, vlak naast de Veluwe en makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Sprookjes worden werkelijkheid en je stoutste dromen komen uit…. Bewegende vloeren, betoverde plafonds en “zwevende” tafels; jij zet alles zelf in beweging! Ga met één van de indoor-glijbanen naar de grote speelkelder of kies uit de kleinere speelruimtes die in het restaurant te vinden zijn. Zet de wereld op zijn kop in de Groninger-kamer, waan je een prinses in de Bling-Bling zaal, tover jezelf een paar jaar jonger met de Tijdmachine of doe een dansje als de Heks speelt op het grote Heksenorgel!

Liever buiten spelen? Dat kan natuurlijk ook! Er zijn diverse trampolines en springkussens, van klein tot ENORM groot! Het Schommelplein zorgt voor uren schommelplezier, waarna je even rustig kunt bijkomen in de Hooiberg. Speel het sprookje van Hans & Grietje zelf na in het “echte” snoephuisje, race rond op het Skeltercircuit met tankstation, ophaalbrug en échte wasstraat, of waan je de koning(in) van Hans & Grietje in de Grote Snoeptoren!

Actievoorwaarden:

Weet jij al wanneer je langskomt?

Bestel dan meteen een ticket voor jezelf (en andere volwassenen)! Zo kunnen jullie direct doorlopen bij de kassa van ons park én maken jullie ook nog eens gebruik van onze aantrekkelijke online actieprijs. Waar wacht jij nog op?

Bestel gelijk een volwassenticket met datum voor jezelf!

Tarieven/Tickets