Online jouw souvenirs bestellen?

Souvenirs en cadeaus

Bij het Dolfinarium beleef jij samen met jouw gezin een onvergetelijk dagje uit. Nergens anders in Nederland kom je namelijk oog in oog te staan met dolfijnen, ontdek je alles over de wondere waterwereld van de Noordzee én zit je op het puntje van je stoel tijdens een van de voorstellingen. Kon je de dieren maar mee naar huis nemen… Dat kan! Nou ja, soort van dan.

In het Dolfinarium zijn op verschillende locaties souvenirs te koop, als herinnering aan jouw dagje Dolfinarium.

Wat dacht je van een knuffel om thuis onbeperkt te knuffelen met je eigen dolfijn of zeeleeuw, een sleutelhanger of het Dolfinarium-dierenboek om alles wat je geleerd hebt nog eens rustig terug te lezen? Het perfecte aandenken aan een perfecte dag. En heb je een abonnement? Dan krijg je ook nog eens 10% korting op souvenirs!

Hier koop jij jouw souvenirs

Scoor jouw souvenirs in een van onze drie locaties: De Grote Franjepoot, Duinpieper of Kiekendief. Door omstandigheden kunnen bepaalde winkels gesloten zijn. De Grote Franjepoot, onze grootste souvenirwinkel, is altijd geopend. Ook koop je hier zwemkleding als je die vergeten bent en toch wilt spelen in onze waterattractie Waterpret.

Kun je niet wachten tot het eind van de dag? Bestel dan je Dolfinarium-dierenboek, sleutelhanger of knuffel van tevoren online in onze ticketshop en haal je souvenir direct af in het park!

Bestel jouw souvenirs alvast online!

Vergeten langs te komen in onze souvenirwinkels? Producten zijn ook na te bestellen! Stuur daarvoor een mail met een zo specifiek mogelijke omschrijving van het product naar [email protected].

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium

Reserveer jouw bezoek!

Reserveer nu jouw bezoek voor seizoen 2020 en ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C