Reserveer direct jouw ontbijt!

Ontbijten bij de dolfijnen

Kun je niet wáchten om naar het Dolfinarium te gaan? Met een ontbijtarrangement betreed je het park als allereerste en duik je meteen onder water in het Onder Odiezee Café. Daar geniet je van een vers ontbijtje, romantisch samen met je partner, of juist gezellig met het hele gezin. En nee hoor, je hoeft niet net als de dolfijnen vis te eten. Dus altijd al eens een beschuitje willen eten met een dolfijn? Kom dan samen ontbijten bij de dolfijnen!

Met een ontbijtarrangement in het Onder Odiezee Café begin je de dag goed met een vers croissantje, pistoletje en kadetje, broodbeleg en een drankje. En terwijl jij geniet van je kakelverse ontbijtje, zwemmen de dolfijnen en walrussen je tegemoet vanachter de zestig meter lange glaswand. Zo’n bijzonder ontbijt heb je nog nooit gehad. En dat voor maar € 12,50 per persoon!

Reserveer nu!

Dan staat er binnenkort een heerlijk ontbijtje op je te wachten in de Onder Odiezee.

Waar wacht jij nog op?

Voorwaarden Ontbijten bij de dolfijnen

  • Het ontbijt vindt plaats tussen 10.00 en 11.00 uur in het Onder Odiezee Café (nr. 31 op de parkplattegrond). Zorg dat je op tijd aanwezig bent. Vanaf de parkeerplaats is het nog geen tien minuten lopen naar de entree.
  • Het ontbijtarrangement is tot 12.00 uur de dag vóór de bezoekdatum online te reserveren.
  • Bij de kosten voor het programma is parkentree niet inbegrepen. Op reguliere openingsdagen moet je dus ook een geldig entreebewijs hebben om deel te nemen aan het programma. Dit kun je online bestellen.
  • Bij onvoorziene omstandigheden kan het voorkomen dat het Dolfinarium het programma helaas moet annuleren.
  • Let op: bij wijzigen minder dan twee dagen van tevoren of bij annuleren vanuit jouw kant worden bedragen die al betaald zijn niet geretourneerd.

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium

Online tickets met korting

Koop nu jouw online tickets voor seizoen 2020 en profiteer van extra voordeel via onze webshop

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C