Dolfijn in de lucht

Luid jouw Paasweekend spetterend in: bij het Dolfinarium beleef je namelijk een onvergetelijk dagje uit!

Bestel online jouw tickets voor maar €17,50 p.p.

Dagje weg met Pasen: kom naar het Dolfinarium!

Kom jij langs tijdens Pasen?

In onze ticketshop bestel jij jouw tickets extra voordelig!

Boek hier jouw tickets voor Pasen

Ontdek. Beleef. Bescherm. Ook tijdens Pasen!

Samen met jouw hele familie een dagje weg tijdens Pasen? Kom naar het Dolfinarium en dompel jezelf onder in de magische onderwaterwereld! Beleef een uniek dagje uit voor het hele gezin en ontdek springende dolfijnen, kolossale walrussen en brullende zeeleeuwen. Laat je verbazen door de mooiste dieren van de zee en ontmoet ze in wel 8 prachtige voorstellingen.

Met Pasen ontdek jij tijdens jouw dagje uit ook onze twee nieuwste educatieve ruimtes: de Haaibaai en het DolfijnBrein. In het DolfijnBrein maak je kennis met vrolijke tuimelaar dolfijnen. Neem een kijkje in hun betoverende leven en leer alles over hun lichaam en gedrag. In de Haaibaai sta jij daarnaast oog in oog met haaien. Klinkt angstaanjagend, maar dat valt best mee hoor… Wist je dat veel haaien zelfs bedreigd worden? Kom langs en ontdek snel hoe jij ze kunt helpen!

Na een dag vol avontuur zijn er genoeg mogelijkheden om stoom af te blazen: roetsj samen van de vele glijbanen of laat jouw kinderen zelf lekker ravotten in één van onze 4 speeltuinen. Omkijken heb je er niet naar, want jij geniet heerlijk van het eerste voorjaarszonnetje op het strand. Wat een dag… Er is zóveel te beleven!

Openingstijden tijdens Pasen

Tijdens Pasen (21 en 22 april 2019) is het Dolfinarium gewoon geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Wist je trouwens dat we per 1 april weer dagelijks open zijn? Een spetterend dagje uit beleef je dus voortaan elke dag van het seizoen!

Een Paasweekend vol korting!

Wist je dat je online jouw tickets extra voordelig bestelt? Met Pasen boek jij jouw tickets namelijk met een online korting tot wel €11,00! Maak daarom snel gebruik van deze actie. Waar wacht jij nog op?

Boek snel jouw tickets

Maak jouw bezoek nóg spetterender

Naast het reguliere parkaanbod, boek jij ook nog vele extra’s bij. Heb jij bijvoorbeeld al eens een zeeleeuw van dichtbij ontmoet? Dan is dit jouw kans! Of heb jij altijd al in het magische leven van dolfijnen willen duiken? Ook dat kan (letterlijk): trek een waadbroek aan en stap bij ze het water in. Je zult zien dat de dolfijnen genieten van alle aandacht… En jij natuurlijk ook!