Huwelijksaanzoeken & trouwfeesten

De wereld telt genoeg leuke plekken voor een huwelijksaanzoek, maar er is geen plek zo bijzonder als het Dolfinarium! Hier heb je de mogelijkheid om op een unieke manier je geliefde ten huwelijk te vragen, bijvoorbeeld tijdens één van onze programma’s.  

Onze programma's

  • In het water met dolfijnen - 1 uur programma

    Je stapt letterlijk in het water bij de dolfijnen in het Dolfijnenpanorama. Hier ontmoet je samen de wonderlijke dieren van de onderwaterwereld. Gedurende het programma heb je een waadbroek aan. Je maakt contact met de dolfijnen. Je kijkt mee tijdens het voeren en spelen en je krijgt de kans om een dolfijn aan te raken…

Voor het huwelijksaanzoek is het de bedoeling dat het door jou gekozen programma uitgekocht wordt. Een uitkoop is gebaseerd op een programma voor 8 personen (dit betekent dat je deze plaatsen opkoopt).  

Trouwfeesten

Voor een ideale locatie voor jullie trouwfeest of receptie ben je bij het Dolfinarium aan het juiste adres. Het Dolfinarium beschikt over meerdere zalen en locaties om een onvergetelijke avond te verzorgen. Kijk hier om te zien welke zalen het Dolfinarium heeft. Het Dolfinarium is geen erkende trouwlocatie. Daarom is het niet mogelijk om de officiële plechtigheid bij het Dolfinarium af te leggen.

Beschikbaarheid of prijsindicatie aanvragen?

Heb je een vraag over onze mogelijkheden
of wil je direct een reservering maken?
Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte locatie!

Stuur ons een bericht