Dichter bij zeeleeuwen – € 40

Altijd al een zeeleeuw van dichtbij willen ontmoeten? Dan is dit je kans! In het Dolfinarium maak je kennis met de Californische zeeleeuwen.

Het programma ‘Dichter bij zeeleeuwen‘ vindt plaats in het Zotte Zeeleeuwentheater. Daar ontdek je hoe de dieren leven en verzorgd worden. Zelf krijg je ook de mogelijkheid om contact te maken met de zeeleeuwen. Je leert van de trainer een handgebaar waarmee je de zeeleeuw bijvoorbeeld mag laten zwaaien, geluid maken of natspatten. Je mag de zeeleeuw aanraken en gaat op de foto met een zeeleeuw. Een unieke ervaring die je nooit meer vergeet!

Als deelnemer van ‘Dichter bij zeeleeuwen’ dien je Nederlands of Engels te verstaan.
As a participant of ‘Closer to sea lions’ you need to understand Dutch or English.

Wat ga je doen?

Graag voor deelname de voorwaarden onderaan deze pagina goed doorlezen.

Dichter bij zeeleeuwen

Een exclusief kijkje in het leven en de verzorging van de Californische zeeleeuwen?
Lees voor deelname de voorwaarden onderaan deze pagina.

Reserveer nu direct online!

Voorwaarden

 • Mobiliteit

  Om aan dit programma mee te doen, dien je zelfstandig (zonder begeleiding) te kunnen lopen.

 • Leeftijd

  Kinderen tussen 6-12 jaar nemen een begeleidende, deelnemende en betalende volwassene mee (18 jaar of ouder) hieronder verstaan wij 1 begeleider per 2 kinderen. Dit is voor de veiligheid van het deelnemende kind. Bijkomend voordeel is dat het een unieke beleving is om samen met je kind mee te maken.

  Kinderen jonger dan 6 jaar kunnen (nog) niet deelnemen aan dit programma.

 • Taal en begrip / Language and understanding

  Voor de veiligheid van mens en dier is het belangrijk dat je aanwijzingen direct kunt opvolgen. Elke deelnemer dient Nederlands of Engels te spreken/verstaan, elke andere taal of vertalen langs de kant is niet toegestaan. Standaard wordt het programma aangeboden in het Nederlands. Dit kan optioneel worden veranderd.

  For our regular programs it is mandatory to speak and understand Dutch or English. It is important to be able to understand the instructions for your own safety and the safety of our animals. Any other language or translation from the sideline is not allowed. Dutch is used as a standard language of the program. However, this could be changed to English if necessary.

 • Entreebewijs

  Voor de deelname aan het programma is een geldig entreebewijs nodig. Deze kun je online bijbestellen.

Mocht je twijfelen of deelname voor je mogelijk is, neem dan contact op met de afdeling Interactie: [email protected] of telefoonnummer 0341 – 467 460.