Bijzondere wensen?

Zeer regelmatig krijgt het Dolfinarium persoonlijke wensen en verzoeken. Vaak zijn dit verzoeken voor kinderen of volwassenen die een moeilijke tijd doormaken. Een ontmoeting met een dolfijn of een speciaal dagje uit met het gezin kan een enorm verschil maken. Jaarlijks realiseren we tientallen bijzondere wensen. Dat doen we niet alleen, maar in nauwe samenwerking met diverse stichtingen. Binnen deze stichtingen zetten honderden vrijwilligers zich in om zo’n dag te organiseren en heel speciaal te maken.

Daarnaast ondersteunt het Dolfinarium regelmatig diverse projecten die een goed doel vertegenwoordigen. Zo is er jaarlijks de ‘Dreamnight at the Zoo’ waarbij het Dolfinarium haar deuren opent voor honderden mensen voor een zeer speciale avond. En werken we al meer dan tien jaar samen met de stichting Make-A-Wish om een speciale doelgroep kinderen de dag van hun leven te bezorgen.

Persoonlijke wensen

Voor persoonlijke wensen is de samenwerking met de stichtingen van groot belang. Zij hebben de expertise om de juiste wens bij de juiste mensen te krijgen, verzorgen de benodigde begeleiding en organiseren de dag. Het Dolfinarium zorgt voor een bijzondere ontmoeting van mens en dier.