Restaurants

Een hele dag spelen, leren en ontdekken in het Dolfinarium – je krijgt er beren-, eh, dolfijnen-trek van. Daarom hebben we wel tien horecagelegenheden in het park waar grote en kleine lekkerbekken terechtkunnen voor een bakje koffie, een tussendoortje of een warme maaltijd. Of maak je dag helemaal compleet door samen te ontbijten met onze dolfijnen. Om van te watertanden!

In het Dolfinarium geniet je samen met je familie of vrienden van het lekkerste eten en drinken op unieke locaties. Drink bijvoorbeeld een verfrissend drankje bij strandtent Beachshop, of koop een snack of lekker ijsje bij de Maffe Mossel. Of neem onder water gezellig wat te drinken met iets lekkers in het Onder Odiezee Café, terwijl de dolfijnen en walrussen op hun gemakje langszwemmen. Zo’n uniek kopje koffie heb je nog nooit gehad!

Koffieleuten opgelet!

Voor wie de hele dag wel koffie, thee of warme chocolademelk kan drinken, hebben we de all-in koffiemok. Laat deze speciale thermomok onbeperkt bijvullen en neem hem na afloop mee naar huis.

Bestel de all-in koffiemok alvast online

Een overzicht van al onze horecagelegenheden:

Restaurant De Andersom

Meteen aan het begin van het park (centraal gelegen) vind je het uitgebreide zelfbedieningsrestaurant De Andersom. Met uitzicht over de Steller zeeleeuwen kun je hier met jouw hele familie of vriendengroep genieten van de lekkerste menu’s, een bord pasta, heerlijke broodjes, een verse smoothie of een gebakje. Of wat dacht je van de all-in koffiemok? Hiermee geniet je de hele dag van koffie, thee of warme Chocomel zónder extra te betalen. Je koopt hem direct bij binnenkomst van het restaurant of voordelig online. Ook staat er een magnetron waar alle babyhapjes en -drankjes opgewarmd kunnen worden. Handig!

Fijn om te weten: De Andersom is altijd open.

Restaurant De Dageraad

Gelegen aan het strand vind je het zelfbedieningsrestaurant De Dageraad. Hier kun je niet alleen genieten van warme maaltijden, maar ook van een kopje koffie met gebak. Daarnaast is er ook voldoende ruimte om bij mooi weer buiten op het terras neer te strijken. Laat dat zonnetje maar komen dus! Ook staat er een magnetron waar alle babyhapjes en -drankjes opgewarmd kunnen worden. Handig hè?

Strandgaper

Als je denkt aan een afhaallocatie voor een patatje met een snack of hamburger, dan is de Strandgaper dé ‘place to be’. Met brullende zeeleeuwen op de achtergrond en uitzicht op de roggen in het Roggenrif, zit je hier prima op je plek. Neem een plate mee en zoek jouw eigen lievelingsplekje op om er eens lekker van te genieten. Tsja, het is helemaal niet erg om tijdens zo’n uitje te zondigen, toch?

Onder Odiezee Café

Misschien wel het mooiste plekje van het Dolfinarium om samen te genieten van een heerlijke kop koffie met een gebakje of warm broodje: het Onder Odiezee Café! Ondertussen komen de dolfijnen of walrussen je stiekem door het raam begroeten. Enne… Als je van tevoren online boekt, kun je hier zelfs genieten van een ontbijtje naast de dolfijnen. Wat een magische start van de dag!

Ook staat er een magnetron waar alle babyhapjes en -drankjes opgewarmd kunnen worden.

Worsten Wulk

Vlak bij de ingang van DolfijndoMijn staat het tentje de Worsten Wulk. En zoals zijn naam al doet vermoeden, haal je hier natuurlijk het allerlekkerste broodje worst van heel Nederland: een broodje Unox!

Daar krijg je natuurlijk dorst van, maar ook daar hebben we aan gedacht. Een flesje drinken of een lekker ijsje staan hier voor jou paraat. Of wat dacht je van de all-in koffiemok? Hiermee geniet je de hele dag van koffie, thee of warme Chocomel zónder extra te betalen. Bij de Worsten Wulk koop én vul je hem direct. Zo kun jij er weer even tegenaan!

Psst… De koffiemok kun je natuurlijk ook voordelig online bestellen.

Koele Kokkel

Het is een mooie, zonnige dag en je hebt wel zin in een ijsje. Dan ben je aan het juiste adres bij de Koele Kokkel. Hier kun je naast de lekkerste OLA-ijsjes ook een heerlijk softijsje of zelfs eens sundae krijgen! En als je helemaal gek doet, neem je natuurlijk een leuke dip op je softijs.

Knapperige Kreukel

Wat kan er niet missen op een zeezoogdierenpark? Juist. Een leuke viskraam! Want niet alleen de dieren hebben trek in een lekker visje, zelf lusten we ook wel een bakje kibbeling of misschien zelfs een visburger. Kom naar de Knapperige Kreukel en eet met onze zeezoogdieren mee!

Naast flesjes drinken te kopen, kun je bij de Knapperige Kreukel ook je eigen slush tappen in een gave dolfijnenbeker, hoe leuk is dat?

Maffe Mossel

Achter de speeltuin staat de Maffe Mossel, een mooi houten gebouw waar de lekkerste pizza’s speciaal voor jou gemaakt worden. Geef aan wat je erop wilt hebben en de medewerkers gaan voor je aan de slag! En als je daar wat dorst van krijgt, geen probleem: je kunt hier niet alleen flesjes drinken, koffie en ijs krijgen, maar zelfs een heerlijke beker met slush.

Beachshop

Aan de zijkant van Restaurant De Dageraad, pal aan het strand, zit de Beachshop; een kleine strandtent waar je frietjes, een softijsje, handijsjes, flesjes drinken of een zakje chips kunt krijgen. Alles wat je nodig hebt om lekker van de zon te genieten.

Zandhapper

Op het terras bij Waterpret staat de Zandhapper. Terwijl de kinderen van de glijbanen roetsjen, kunnen de ouders hier lekker toekijken met een kop koffie. Zodra iedereen even komt opdrogen kunnen jullie en heerlijke Spirello kopen, of natuurlijk een ijsje of wat te drinken. Ook koop je hier jouw slushbeker of vul je deze gemakkelijk weer bij!

Let op: niet al onze horecagelegenheden zijn elke dag open. Restaurant De Andersom en het Onder Odiezee Café zijn wél altijd geopend. Liever je eigen lunchpakket meenemen? Kan ook! Het is toegestaan om eigen drink- en etenswaren te nuttigen op het park.

Dieetwensen of een allergie? Spreek onze restaurantmedewerkers aan. Zij vertellen je graag wat je mogelijkheden zijn.

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium

Online tickets met korting

Koop nu jouw online tickets voor seizoen 2020 en profiteer van extra voordeel via onze webshop

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C