Op de foto met een zeeleeuw

Helaas zijn er dit jaar geen programma’s en fotomomenten meer mogelijk.

Onze Californische zeeleeuwen zijn vliegensvlug – ze snel even op de foto zetten is daardoor nog best lastig. Hun verzorgers nemen je graag mee voor de perfecte foto: van jou samen met een zeeleeuw. Een uniek souvenir voor thuis! Waar wacht je nog op?

Voorwaarden fotomoment met een zeeleeuw

Aan het fotomoment zitten voorwaarden verbonden. Het is belangrijk dat je hieraan voldoet, omdat je anders niet deel kunt nemen.

  • Je kunt knielen/op je knieën zitten.
  • Je kunt zelfstandig zonder begeleiding twintig meter lopen naar de plek waar de foto gemaakt wordt. Ouders kunnen niet met deelnemende kinderen mee; de kinderen blijven wel in het zicht van toeschouwers.
  • Je gaat individueel op de foto; samen op de foto gaan, is niet mogelijk.
  • Je bent minimaal 1 meter lang.
  • Zeeleeuwen blijven wilde dieren en kunnen dus onvoorspelbaar reageren. Daarom word je begeleid door onze medewerkers. Het is belangrijk dat je altijd hun aanwijzingen opvolgt.
  • Het fotomoment moet van tevoren geboekt worden. Bij de bevestiging krijg je een voucher. Heb je online geboekt? Neem dan je voucher geprint mee, scannen vanaf een mobiele telefoon kan niet! Op de dag zelf kies je bij het inwisselen van je voucher uit de beschikbare momenten een tijd om je foto te laten maken. Verzilver je voucher bij voorkeur vóór 12.00 uur bij souvenirwinkel De Grote Franjepoot.
  • Een fotomoment met een zeeleeuw kost € 13,00. Heb je een abonnement? Dan krijg je € 1,30 korting – en betaal je dus maar € 11,70 per persoon! Deze prijs is exclusief parkentree; je hebt dus ook een geldig entreebewijs nodig.

Voor je het weet, is het fotomoment voorbij… Dat smaakt naar meer. Wil je de zeeleeuwen nog langer zien, horen en ruiken en er alles over leren van hun verzorgers? Boek dan het interactieve programma Dichter bij zeeleeuwen! Een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten…

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium

Reserveer jouw bezoek!

Reserveer nu jouw bezoek voor seizoen 2021 en ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C