Zoek jij een locatie voor een personeelsfeest, congres, vergadering of ander zakelijk evenement? Bekijk hier onze locaties en reserveer online. Tel: 0341 - 467 420

Offerte / reserveren

Onder Odiezee

Een bijeenkomst ‘onder water’? Zonder luchtflessen en duikbrillen? Het kan in het Dolfinarium. In de zaal Onder Odiezee dalen je gasten af naar een onderwaterruimte en worden vanachter een 60 meter lange glazen wand continu vermaakt door de rondzwemmende dolfijnen en walrussen. Je begrijpt dat dit hierdoor een zeer exclusieve locatie is die zorgt voor een hele speciale sfeer. Wil je met je feest, diner of receptie een onuitwisbare indruk achterlaten bij je gasten, dan is deze locatie alvast een goed begin! In Onder Odiezee kunnen maximaal 200 gasten genieten van het onderwaterleven. De zaal heeft twee verschillende niveaus die ook met een lift bereikbaar zijn.

Reserveer nu online

Heb je een vraag over onze mogelijkheden? Of wil je direct een reservering maken? Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte locatie! Neem contact op met onze afdeling Reserveringen via 0341 467 420.

Offerte aanvragen / reserveren