Zoek jij een locatie voor een personeelsfeest, congres, vergadering of ander zakelijk evenement? Bekijk hier onze locaties en reserveer online. Tel: 0341 - 467 420

Offerte / reserveren

Dageraad

Naast het strand van het Dolfinarium ligt restaurant De Dageraad. Deze gethematiseerde buffetlocatie beschikt over twee zalen (Hoog en Laag) die exclusief te gebruiken zijn. Onder het indrukwekkende plafond van Dageraad Hoog genieten je gasten van het binnenvallende daglicht en het heerlijke eten van het buffetrestaurant. Dageraad Laag is een wat kleinere ruimte en zeer geschikt voor kleiner gezelschap, bijvoorbeeld als vergaderruimte. Er zijn een beamer en een bar aanwezig. Op de royale terrassen kan iedereen aan het einde van de dag onder het genot van een drankje een mooie zonsondergang bewonderen. De Dageraad is flexibel in te delen en we kunnen het geheel naar wens op maat aankleden. Heb je meer dan 300 gasten, dan is deze locatie te combineren met het strand en de Avond-Uur. Dit alles maakt het de perfecte plek voor diners, recepties, feesten en andere zakelijke bijeenkomsten.

Dageraad Hoog & laag

Dageraad Laag

Reserveer nu online

Heb je een vraag over onze mogelijkheden? Of wil je direct een reservering maken? Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte locatie! Neem contact op met onze afdeling Reserveringen via 0341 467 420.

Offerte aanvragen / reserveren