Meer weten over de mogelijkheden? Stuur een bericht naar [email protected] of bel ons via 0341 – 467 460.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Kerstpakkettenmarkt

Samen met jouw werknemers genieten van het Dolfinarium in kerstsfeer én hen zelf hun eigen kerstpakket laten samenstellen? Kom dan naar de kerstpakkettenmarkt in het Dolfinarium! Hiermee geef jij als werkgever jouw personeel pas echt een uniek kerstcadeau. Op 12*, 13 en 16 december 2019 staan diverse regionale ondernemers met hun eigen producten met een eigen winkeltje op het Dolfinarium. Zo krijgen jouw werknemers de gelegenheid om zelf iets leuks uit te zoeken als kerstcadeau!

* De kerstpakkettenmarkt op 12 december is onder voorbehoud.

Dolfinarium Kerstarrangement

Op de kerstpakkettenmarkt krijgen jouw medewerkers de gelegenheid om zelf een kerstpakket samenstellen. Met speciaal gedrukt kerstgeld (de waarde bepaal je zelf) is er keuze uit onder andere sieraden, parfum, boeken, vlees- en visspecialiteiten, speelgoed en woonaccessoires. Zo is er voor iedereen iets leuks te kiezen! Tussendoor genieten jullie natuurlijk van een prachtig aangekleed Dolfinarium. Denk aan kerstbomen, winterse aankleding en sprankelende lichtjes. Ook zijn er een aantal magische voorstellingen te bekijken. En als jullie het koud hebben, kunnen jullie je opwarmen met een heerlijk kopje warme chocolademelk of glühwein. Dat wordt genieten dus! De kosten voor dit arrangement zijn slechts € 6,00 (excl. BTW) per medewerker. Oh ja, en het gezin van de medewerker mag gratis mee naar binnen om te genieten van de kerstmarkt en alle voorstellingen.

Personeelsevenement

Een kerstborrel organiseren? Jullie bezoek kan hier natuurlijk mooi mee gecombineerd worden. Het Dolfinarium heeft hiervoor meerdere eventlocaties beschikbaar. Geniet dus samen van een feestelijke bedrijfsborrel of een uitgebreid dinerbuffet.

Contact Dolfinarium

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Wij helpen je graag verder. Stuur een bericht naar [email protected] en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Of neem zelf contact met ons op via telefoonnummer 0341 – 467 460.

Meer informatie?

Wij helpen je graag verder.
Stuur ons een bericht en wij nemen
zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op