Wil jij een spetterend ontvangstarrangement tijdens jouw evenement op het Dolfinarium? Bekijk hier de mogelijkheden en reserveer online. Tel: 0341 - 467 460

Offerte / reserveren

Ontvangst

Heet je gasten een warm welkom met een ontvangst. In elk van onze locaties kun je op ieder moment van de dag een gezamenlijk welkomstmoment creëren. Neem bijvoorbeeld een eenvoudig ontvangst met koffie, thee en fris, of breid het uit met een muffin, taartje of gesorteerd gebak. Een ontvangst is al te boeken vanaf 15 personen. De genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

 • koffie/thee buffet - € 3,80

  Er zal door middel van een buffet een heerlijk vers kopje koffie of thee klaarstaan. Uiteraard is een tweede kopje koffie of thee gratis. Voor kinderen is er limonade.

 • Koffie/thee met minimuffin - € 4,50

  Er zal door middel van een buffet een vers kopje koffie of thee klaarstaan met minimuffins. Uiteraard is een tweede kopje koffie of thee gratis. Voor kinderen is er limonade.

 • Koffie/thee met luxe muffin - € 5,20

  Er zal door middel van een buffet een vers kopje koffie of thee klaarstaan met een luxe muffin. Uiteraard is een tweede kopje koffie of thee gratis. Voor kinderen is er limonade.

 • Koffie/thee met appelgebak - € 5,75

  Er zal door middel van een buffet een vers kopje koffie of thee klaarstaan met heerlijk appelgebak. Uiteraard is een tweede kopje koffie of thee gratis. Voor kinderen is er limonade.

 • Koffie/thee met gesorteerd gebak - € 6,00

  Er zal door middel van een buffet een vers kopje koffie of thee klaarstaan met heerlijk gesorteerd gebak. Uiteraard is een tweede kopje koffie of thee gratis. Voor kinderen is er limonade.

 • Frisdrank met snoepjesbuffet - € 5,20

  Er zal door middel van een buffet verschillende frisdranken klaarstaan met een snoepjesbuffet. Een feest voor kinderen! Uiteraard is een tweede glas drinken gratis.

Reserveer nu online

Heb je een vraag over onze mogelijkheden? Of wil je direct een reservering maken? Wij helpen je graag verder. Neem contact op met onze afdeling Reserveringen via telefoonnummer: 0341 467 460.

Offerte aanvragen / reserveren