Wil jij gebruikmaken van onze lunchvouchers? Bekijk hier de mogelijkheden en reserveer online. Tel: 0341 - 467 460

Reserveren

Afhaalvouchers

Van een dagje Dolfinarium krijg je natuurlijk lekkere trek en dorst. Zin in een bakje koffie? Trek in een tussendoortje of warme maaltijd? Geen probleem!

Voor groepen vanaf 15 personen bieden we verschillende afhaalvouchers aan. Met een afhaalvoucher heeft de groep de mogelijkheid om op eigen gelegenheid het arrangement af te halen. De afhaallocatie staat op de voucher vermeld.  Door omstandigheden kunnen bepaalde horecagelegenheden gesloten zijn.  De genoemde prijzen zijn per persoon en onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Mogelijkheden met een afhaalvoucher

Dolfi-dukaten

Om het je gasten gemakkelijk te maken op het park, kun je gebruik maken van ‘Dolfi-dukaten’. Met deze dukaten kunnen je gasten betalen bij de horecapandjes en souvenirwinkels op het park. Jij bepaalt het bedrag dat je ze wilt meegeven. Zo hoeven je gasten zelf niet meer te betalen!

Reserveer nu online

Heb je een vraag over onze mogelijkheden? Of wil je direct een reservering maken? Wij helpen je graag verder. Neem contact op met onze afdeling Reserveringen via telefoonnummer: 0341 467 460.

Offerte aanvragen / reserveren